Szociális Földprogram
közlemény
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő közzéteszi A szociális földprogram megvalósításának támogatására című program, szerződéskötéshez szükséges dokumentumainak listáját.

Benyújtandó dokumentumok:
  • beszedési megbízás benyújtására szóló felhatalmazó nyilatkozat;
  • felhalmozási célú támogatások esetében elektronikus dokumentumként szolgáltatott nem hiteles tulajdonilap-másolat, építési engedély-köteles beruházás támogatására benyújtott kérelem esetén a jogerős elvi építési engedélyt az ingatlan tulajdoni lapon bejegyzett tulajdonosától származó hozzájáruló nyilatkozattal vagy a jogerős építési engedély;
  • amennyiben szükséges, a benyújtott pályázatukkal összhangban lévő, a jóváhagyott támogatási összeg felhasználására és a pályázati projekt megvalósítására vonatkozó módosítási kérelem.
  • Amennyiben a Kedvezményezett jogi állása civil szervet, a 2013. évre készített beszámolójának másolatát, valamint megfelelően igazolja azt, hogy a beszámoló közzétételét a civil szervezetek bírósági nyilvántartásáról és az ezzel összefüggő eljárási szabályokról szóló törvényben meghatározott módon és határidőben kezdeményezte.
A felhívás kódja: SZOC-FP-14.
 
Az alábbiakban elérhetőek a dokumentumok.
2014. július 31.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
 
Projektjeink
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő