Hírek
Nemzeti Tehetség Program Tájékoztató Nap
A 2013. évi EMMI fejezeti forrásból meghirdetett Nemzeti Tehetség Program pályázati kiírásai kapcsán tartottunk tájékoztató napot 2014. január 15-én. A meghirdetett felhívások keretében összesen 796 000 000 forint keretösszegű támogatásra 34 különböző pályázati kiírás keretében lehet pályázatokat benyújtani 2014. január 23-ig.
 
 
A rendezvényen köszöntőt mondott Csete György Eörs, a Támogatáskezelő főigazgatója, Sipos Imre közneveléséért felelős helyettes államtitkár és Dr. Kaposi József, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet főigazgatója. Ezt követően Dr. Szvathné dr. Szalay Márta szakmai-szolgáltatási főigazgató-helyettes asszony tájékoztatta a résztvevőket a program szakmai hátteréről és célkitűzéseiről.
 
 
Munkatársaink – Nagy Szilvia és Varga-Markos Nikoletta – segítségével a rendezvény résztvevői megismerhették a pályázat benyújtásának gyakorlati elemeit: a pályázat benyújtásának módját, a pályázat költségvetésének elkészítését. A rendezvény záró programjaként a résztvevők pályázattal kapcsolatos kérdései kerültek megválaszolásra.
 
A program keretén belül újabb tájékoztató alkalmakra kerül sor 2014. január 20-án 10 és 14 órai kezdettel.
 
2014. január 20.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
Projektjeink
 
 
 
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő