Hírek
tájékoztató-sorozat és segédanyagok Nemzeti Együttműködési Alap aktuális felhívásai kapcsán
A Nemzeti Együttműködési Alap működési és szakmai pályázati felhívásai kapcsán tartottunk tájékoztató-sorozatot 2013. november 12-19. között, összesen öt alkalommal. A nagy érdeklődésre való tekintettel közzétesszük a rendezvényen elhangzott előadásokat, valamint a kapcsolódó segédanyagokat, így segítve azon pályázóinkat is, akik a tájékoztató napokon személyesen nem tudtak részt venni.
 
 
A rendezvényeken köszöntőt mondott Csete György Eörs, a Támogatáskezelő főigazgatója, Tirts Tamás, a Támogatáskezelő főigazgató-helyettese, majd Szablics Bálint, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Civil Kapcsolatok Főosztályának vezetője, illetve Pálffy Örs főreferens tájékoztatta a résztvevőket a program szakmai hátteréről és célkitűzéseiről.
 

Munkatársaink – Horváth Ildikó és Mustó Ágnes – segítségével a rendezvény résztvevői megismerhették a pályázat benyújtásának gyakorlati elemeit: a pályázói felületet, a pályázat benyújtásának módját, a pályázat költségvetésének elkészítését. A rendezvény záró programjaként a résztvevők pályázattal kapcsolatos kérdései kerültek megválaszolásra.
 
Az előadásokról készült videók, így az EPER-felület használatát bemutató videó, valamint a kapcsolódó bemutatók az alábbi linkeken elérhetőek.
2013. november 20.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
Projektjeink
 
 
 
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő