Hírek
Nemzeti Együttműködési Alap - tájékoztató napok
A Nemzeti Együttműködési Alap keretében 2014. június 2-án meghirdetett pályázati kiírás kapcsán tartott tájékoztató napokat az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő. A 2014. június 16-án és 17-én megrendezett rendezvények célja az volt, hogy a Támogatáskezelő munkatársai a felhívásban szereplő szakmai, pénzügyi és adminisztratív feltételek bemutatásával, illetve a kérdések megválaszolásával segítséget nyújtsanak a pályázó civil szervezetek számára. 
 
 
A tájékoztató napokon a Támogatáskezelő képviseletében Kis Szilvia Anett támogatási főigazgató-helyettes köszöntötte az érdeklődőket, majd az Emberi Erőforrások Minisztériuma képviselője szólt az érdeklődőkhöz. Munkatársaink (Horváth Ildikó, Mustó Ágnes és Cseri Györgyi) bemutatták a pályázati kiírást és a pályázáshoz használt EPER felületet, a program lezárásaként pedig a Támogatáskezelő részéről Nagy Szilvia igazgató nyújtott segítséget a pályázók számára, a felmerülő kérdések megválaszolásával.
 
A Nemzeti Együttműködési Alap aktuális felhívásában 317 720 000 millió forint áll a pályázók rendelkezésére. A pályázat normatív, a feltételeket teljesítő szervezetek a keret kimerüléséig, beérkezési sorrendben jutnak támogatáshoz.
2014. június 23.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
Projektjeink
 
 
 
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő