Hírek
szakmai nap az Út a tudományhoz programhoz kapcsolódóan
2014. április 24-én egész napos szakmai találkozón mutatkozhattak be az Útravaló Ösztöndíjprogram Út a tudományhoz alprogramjának a 2013/2014-es tanévben támogatott pályázói és projektjei. 
 
Az eseményen Csete György Eörs, a Támogatáskezelő főigazgatója nagy örömmel üdvözölte a rendezvényen résztvevő, közel 100 diákot és tanáraikat, és kihangsúlyozta, mennyire fontosnak tartja az alprogram keretein belül megvalósuló projekteket, és munkájuk folytatására, illetve az egymás közötti tapasztalatcserére bíztatta a résztvevőket. Ezután Brassói Sándor, az Emberi Erőforrások Minisztériumának főosztályvezetője köszöntötte hasonlóan bíztató szavakkal a pályázókat.
 
 
A szakmai program legfőbb pontjaként a kölcsönös tapasztalatcsere jegyében a pályázaton nyertes projektek mutatkoztak be: az egyenként 10 perces előadásokban a legfontosabb kutatási eredmények összefoglalását hallgathatták meg a szakmai találkozóra ellátogató diákok és tanárok.
 
A találkozó zárásaként az EMMI képviseletében Bicskei Edit tájékoztatta az érdeklődőket a pályázat 2014/2015-ös tanévben várható folytatásáról.
2014. április 28.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
Projektjeink
 
 
 
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő