Hírek
Roma Kultúra Tájékoztató Nap
A sikeres és gördülékeny pályázás érdekében tartottunk tájékoztató napot 2014. március hónap 20. napján, az A roma kulturális események megvalósításának, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételének támogatása elnevezésű aktuális felhívása kapcsán. A felhívás keretében összesen 50 000 000 forint keretösszegű támogatásra lehet pályázatokat benyújtani 2014. március hónap 26. napjáig.
 

A rendezvényen köszöntőt mondott Tirts Tamás, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő általános főigazgató-helyettese, majd Darabosné dr. Kusnír Renáta, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárságának munkatársa tájékoztatta a résztvevőket a program szakmai hátteréről, célkitűzéseiről.

Munkatársunk – Síposné Szőcs Éva – segítségével a résztvevők megismerhették a pályázat benyújtásának gyakorlati elemeit: a pályázói felületet, a pályázat benyújtásának módját, a pályázat költségvetésének elkészítését. A rendezvény záró programjaként a résztvevők pályázattal kapcsolatos kérdései kerültek megválaszolásra.

Az érdeklődő résztvevők Magyarország különböző területeiről érkeztek.
2014. március 20.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
Projektjeink
 
 
 
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő