Közérdekű adatok
A Támogatáskezelő tevékenységéről szóló tájékoztató
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma háttérintézménye, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő fő feladata 2012 augusztusi alapítása óta a hazai források közvetítése. Szervezetünk 2013 és 2016 között csaknem százötvenezer pályázat nyertesének juttatott támogatást az oktatás, a szociális, a civil, az egyházi, a nemzetiségi és a társadalmi felzárkózás területeire. 
 
A hazai forrású támogatások mellett az EMET kiemelt EFOP projektek lebonyolításában is részt vesz, melyek célja a külhoni magyar közösségek megerősítése, tematikus együttműködés erősítése az alábbi témakörök mentén: ifjúságügy, egészségügy, közösségfejlesztés és társadalmi felzárkózás.
 
Intézményünk székhelye a hajdani Csillag palota épülete, Budapest V. kerületének 1898-ban épült palotája az Alkotmány utcában. Az intézmény budapesti ügyfélszolgálati irodájában előzetesen egyeztetett időpontban biztosítunk konzultációs lehetőséget pályázóink számára. Honlapunkon és Facebook-oldalainkon minden érdeklődő hozzájuthat a pályázatkezeléssel kapcsolatos legfrissebb hírekhez. Oktatóvideókat, összefoglalókat, pályázati segédanyagokat tartalmazó YouTube csatornánk az elmúlt évek során csaknem 50 000 megtekintést regisztrált.
 
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
 
Projektjeink
 
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő