Hazai és határon túli szemléletformáló tehetséggondozó programok támogatása
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghívásos pályázatot hirdet a határon túli tehetségfejlesztő szervezetek és közösségek, a tehetségek fejlesztését és hasznosulását segítő környezet kialakításának, a családoknak szóló, helyi, szemléletformáló hazai programok támogatására, valamint a Nemzeti Tehetség Program honlapjának elkészítésére és üzemeltetésére.
 
A pályázat kódja: NTP-SZFP-M-17
 
Beadási határidő: 2018. január 14.
2017. december 14.
A hazai tehetségfejlesztő közösségek támogatása
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghívásos pályázatot hirdet a hazai tehetségfejlesztő közösségek támogatására
 
A pályázat kódja: NTP-HTK-M-17
 
Beadási határidő: 2017. augusztus 21.
2017. július 20.
A hazai tehetséggondozási rendszer külföldön való népszerűsítésének, a külföldi jó gyakorlatok hazai megismertetésének támogatása
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghívásos pályázatot hirdet a hazai tehetséggondozási rendszer külföldön való népszerűsítésének, a külföldi jó gyakorlatok hazai megismertetésének támogatására.
 
A pályázat kódja: NTP-NHTR-M-17
 
Beadási határidő: 2017. június 7.
A Matematikai Tudásközpontok működésének támogatása
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghívásos pályázatot hirdet a Matematikai Tudásközpontok működésének támogatására.
 
A pályázat kódja: NTP-MTKM-M-17
 
Beadási határidő: 2017. június 7.
A tehetséggondozást érintő hazai képzések hatékonyságának és eredményességének feltárása
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghívásos pályázatot hirdet a tehetséggondozást érintő hazai képzések hatékonyságának és eredményességének feltárására.
 
A pályázat kódja: NTP-KUT-M-17
 
Beadási határidő: 2017. június 7.
A Nemzeti Tehetség Program célkitűzéseit népszerűsítő rendezvények támogatása
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghívásos pályázatot hirdet A Nemzeti Tehetség Program célkitűzéseit népszerűsítő rendezvények támogatására.
 
A pályázat kódja: NTP-ITR-M-17
 
Beadási határidő: 2017. június 7.
A Budapesti Európai Tehetségközpont működési, stratégiai továbbfejlesztésének, valamint európai tehetséghálózati munkájának támogatása
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghívásos pályázatot hirdet a Budapesti Európai Tehetségközpont működési, stratégiai továbbfejlesztésének, valamint európai tehetséghálózati munkájának támogatására.
 
A pályázat kódja: NTP-EU-M-17
 
Beadási határidő: 2017. június 7.
A tehetségazonosító és tehetséggondozó tevékenységek nemzeti, komplex információs rendszer működésének és fejlesztésének támogatása
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghívásos pályázatot hirdet a tehetségazonosító és tehetséggondozó tevékenységek nemzeti, komplex információs rendszer működésének és fejlesztésének támogatására.
 
A pályázat kódja: NTP-TTKIR-M-17
 
Beadási határidő: 2017. június 7.
|< elejére << előző ( 1 / 35 ) következő >> végére >|
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
Projektjeink
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő