Pályázati felhívás
Az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma nyílt pályázatot hirdet a Program Klubtámogató Alprogram keretén belül könnyűzenei produkciók befogadására alkalmas, az év nagyobb részében folyamatosan működő helyszínek (klubok, művelődési intézmények stb.) számára.
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető
2018. szeptember 3.
Pályázati felhívás
Az Ismeretterjesztés és Környezetkultúra Kollégiuma nyílt pályázatot hirdet, kulturális szempontból értékes művek elkészítésére, valamint kulturális szempontból értékes rendezvények megvalósítására.

1. Pályázati cél: Alkotói támogatás tudományos ismeretterjesztés és környezetkultúra területen, igényes művek szerzői számára.
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető
 
2018. augusztus 27.
Pályázati felhívás
A Könyvkiadás Kollégiuma a Nemzeti Kulturális Alap megalapításának 25. évfordulója alkalmából megrendezendő „25 év, 25 nap, 25 esemény” címet viselő programsorozathoz kapcsolódva, a Kollégium jubileumi programjának lebonyolítására meghívásos pályázatot hirdet, amelyre meghívja a Petőfi Irodalmi Múzeumot.

Pályázati cél: 25 a négyzeten - Könyvbemutató megrendezése a Nemzeti Kulturális Alap megalapításának 25. évfordulója alkalmából
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető
2018. augusztus 13.
Pályázati felhívás
Az NKA Építőművészet Kollégiuma a Nemzeti Kulturális Alap megalapításának 25. évfordulója alkalmából megrendezendő „25 év, 25 nap, 25 esemény” címet viselő programsorozathoz kapcsolódva, a Kollégium jubileumi programjának lebonyolítására meghívásos pályázatot hirdet, amelyre meghívja a TÁJRAJZ Tájépítész Kft-t.

Pályázati cél:

 „Az építés, mint teremtés, utcán az építészet” címmel egy napos rendezvény  megvalósítása a Nemzeti Kulturális Alap megalapításának 25. évfordulója alkalmából.
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető
2018. augusztus 9.
Pályázati felhívás
A Képzőművészet Kollégiuma meghívásos pályázatot hirdet, hagyománnyal rendelkező jelentős kulturális, és művészeti értékkel bíró országos, magyarországi kiadású sajtótermékek támogatására.

Felhívjuk pályázóink figyelmét, hogy azon pályázók, akik 2018-ra már támogatásban részesültek, a most benyújtásra kerülő költségvetésükben a kapott támogatást fel kell tüntetniük és a két költségvetésnek összhangban kell lennie. E pályázatok esetében a jelen pályázat benyújtása során a költségvetésben feltüntetett összköltség nem lehet magasabb (kizárólag egyenlő vagy alacsonyabb), mint a korábban benyújtott költségvetésben megadott összes költség.

A pályázatra meghívást kap:
 
Art Magazin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Az Art Magazin című művészeti folyóirat 2018. évi megjelentetésének kiegészítő támogatására.
Kállai Ernő Művészeti Alapítvány
A Balkon című kortárs művészeti magazin 2018. évi megjelentetésének kiegészítő támogatására.
Új Művészet Alapítvány
Az Új Művészet című folyóirat 2018. évi megjelentetésének kiegészítő támogatására.
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető
2018. augusztus 9.
Pályázati felhívás
A Színházművészet Kollégiuma a Nemzeti Kulturális Alap megalapításának 25. évfordulója alkalmából megrendezendő „25 év, 25 nap, 25 esemény” címet viselő programsorozathoz kapcsolódva, a Kollégium jubileumi programjának lebonyolítására meghívásos pályázatot hirdet, amelyre meghívja a Ciróka Bábszínházat.

Pályázati cél: A Magyarországi Bábszínházak 14. Találkozója (Kecskemét) megvalósítása
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető
2018. július 31.
Felhívás
A HALMOS BÉLA PROGRAM IDEIGLENES KOLLÉGIUM NYÍLT PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

A Halmos Béla Program célja a népzenei utánpótlás támogatása, színvonalas népzenei és világzenei produkciók fellépési lehetőségeinek, bel- és külföldi népszerűsítésének, a Kárpát-medencei és moldvai magyarság, valamint a velük együtt élő nemzetiségek népzenei világát jellemző kulturális sokszínűség bemutatásának elősegítése. A Program lehetőséget kíván adni, hogy a tartalmas, értékes népzenei és a népzenei hagyomány mély ismeretén alapuló világzenei szólisták és együttesek produkciói eljussanak a szélesebb közönséghez. Azon alkotókat és előadóművészeket kívánja támogatni, akik a legjelentősebb eséllyel bírnak színes zenei kultúránk nemzetközi jelenlétének megerősítésében, a magyar modell terjesztésében.
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető
2018. július 24.
Pályázati felhívás
A Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégium ötödik alkalommal hirdet nyílt pályázatot a Hangfoglaló Program keretén belül induló és kezdő előadók, zenekarok hang- és képfelvételének elkészítésére, turnék és fellépések, valamint ezek kommunikációjának megvalósítására.

Pályázati cél: Induló és kezdő előadók, zenekarok hang- és képfelvételének elkészítése, turnék és fellépések, valamint ezek kommunikációjának megvalósítása.
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető
2018. július 6.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
 
Projektjeink
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő