felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghívásos pályázatot hirdet Kiállítás fejlesztés program címmel, mely a határon túli magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővülését kívánja elősegíteni egy interaktív tárlat segítségével.
 
A felhívás kódja: HAT-15-08
A pályázat benyújtásának határideje: 2015. november 16.
2015. november 4.
felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet Együttműködés szakképző iskolák között címmel, a külhoni magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővülésének, a magyarországi és külhoni fiatalok közötti kapcsolatok kialakulásának elősegítésére.
 
A felhívás kódja: HAT-15-07
A pályázat benyújtásának határideje: 2015. december 4.
2015. november 4.
felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet Együttműködés gimnáziumok között címmel, a külhoni magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővülésének, a magyarországi és külhoni fiatalok közötti kapcsolatok kialakulásának elősegítésére.
 
A felhívás kódja: HAT-15-06
A pályázat benyújtásának határideje: 2015. június 25.
2015. május 27.
felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek címmel, a külhoni magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővülésének elősegítésére.
 
A felhívás kódja: HAT-15-05
A pályázat benyújtásának határideje: 2015. június 25.
2015. május 27.
felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghívásos pályázatot hirdet Velencei táborozás címmel, kárpátaljai települések diákjai és kísérőik Magyarországra történő utazásának támogatására.
 
A felhívás kódja: HAT-15-04
A pályázat benyújtásának határideje: 2015. június 5.
2015. május 27.
felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghívásos pályázatot hirdet CSERKÉSZEN a Kárpát-medencében címmel, a magyarországi és a Kárpát-medence határon túli magyarlakta településeinek diákjai és kísérőik Magyarországra történő utazásának támogatására.
 
A felhívás kódja: HAT-15-03
A pályázat benyújtásának határideje: 2015. június 5. 
2015. május 27.
felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet Kárpátaljai akcióprogram címmel, a külhoni magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővülésének, a magyarországi és külhoni fiatalok közötti kapcsolatok kialakulásának elősegítésére.
 
A felhívás kódja: HAT-15-02
A pályázat benyújtásának határideje: 2015. június 25.
2015. május 27.
felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Középiskolai diákutaztatási programok címmel meghívásos pályázatot hirdet a Határtalanul! program keretében.
 
A felhívás kódja: HAT-15-01
A pályázat benyújtásának határideje: 2015. április 13.
2015. április 3.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
 
Projektjeink
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő