Pályázati felhívás
A Gyermek- és Ifjúsági Alapprogramból az idei évben olyan tevékenységekre lehet pályázni, amely reflektál az alábbi témák valamelyikére.
 
A pályázat kódja: IFJ-GY-20
 

A társadalmi fenntarthatóság jegyében
-    a fiatalok tudatos testi és lelki egészégének fejlesztése;
-    a fiatalok számára offline élmények megvalósítása;
-    a fiatalok társas kapcsolatokkal, párkapcsolatokkal, családi kapcsolatokkal összefüggő készségeinek és tudásának fejlesztése;
-    a fenntartható fejlődéssel kapcsolatos, iskolán kívüli képzési tevékenység (pl. tematikus napok, témahetek)
-    a fenntartható munkahelyi viszonyok biztosításának elősegítése a fiatalok számára;
-    a helyben maradás érdekében a vidéki közösségek fejlesztésére;

 A környezeti fenntarthatóság jegyében
-    a természeti, teremtett környezet tisztelete, szeretete és annak alaposabb megismerése
-    a környezeti fenntarthatóságot szolgáló életmód népszerűsítése.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2020. március 11.  23.59 óra
2020. február 11.
Pályázati felhívás
Megjelent a 2019-es Szakértői pályázat

Általános gyermek és ifjúsági szakértői névjegyzék kialakítása (2019-2021)

A pályázat kódja: SZAKE-19

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény, valamint az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet, alapján nyílt pályázatot hirdet „Általános gyermek és ifjúsági szakértői névjegyzék kialakítása” témakörben.
 
A pályázati program célkitűzései
 
Azon szakértői kör kiválasztása, amelynek tagjai - eseti szerződés alapján - közreműködnek az Emberi Erőforrások Minisztériuma által gyermek és ifjúságügyi témában megjelentetett pályázatok szakmai értékelésében.
Az általános gyermek és ifjúsági szakértő szakértői névjegyzékbe való bekerülés a pályázat döntését követően 2021. december 31-ig szól.

A pályázatokat a Pályázati Felhívásban leírtaknak megfelelően, az EMET honlapról letölthető Űrlap és a kötelező mellékletek csatolásával a gyia@emet.gov.hu címre kell benyújtani.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2019. május 17.  23.59 óra
2019. április 3.
Pályázati felhívás
Tisztelt Kedvezményezettek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram 2019. évi IFJ-GY-19-A „Több leszel, ha teszel!” Fiatalok az önkéntességért című támogatási kategória támogatási időszak véghatárideje 2020. december 31-re módosult.
Felhívjuk a Kedvezményezettek figyelmét, hogy a módosítási kérelem benyújtásával lehetőség van az egyes programelemek és a költségsorok megváltoztatására a programok megvalósíthatósága érdekében, igazodva a pályázati kiírás céljaihoz.
Továbbá kérjük, hogy amennyiben a fentiek alapján a támogatott tevékenység pályázati kiírásban meghatározott, a támogatási igényben ismertetett vagy a jogszabályban, támogatói okiratban, támogatási szerződésben rögzített feltételeiben változás következik be, az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet 97. § (1) bekezdése alapján, de a határidőre vonatkozóan legkésőbb 2020. május 31-ig módosítási kérelmüket elektronikus formában, az EPER felületén keresztül nyújtsák be.
Pályázati felhívás
Megjelent a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram új pályázati kiírása: Fiatalok a családok évében!
 
A pályázat kódja: IFJ-GY-18-A

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet ifjúsági közösségek és ifjúsági civil szervezetek közösségépítő programsorozatainak támogatására a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram keretében.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2018. április 09.  23.59 óra 
A pályázati felhívás és útmutató a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram, Felhívások menüpont alatt  is elérhető.
2018. március 6.
Alkoss Te is közösséget!Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram új pályázati kiírása.
Megjelent az

„Alkoss Te is közösséget!” című pályázat

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet ifjúsági közösségek és ifjúsági civil szervezetek közösségépítő programsorozatainak támogatására a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram keretében.


A pályázat támogatni kívánja:
az ifjúsági korosztályok bevonásával és aktív részvételével Magyarország közigazgatási határain belül és/vagy kívül megvalósuló, több alkalomból (minimum négy) álló programsorozatokat, amelyek szervesen illeszkednek az ifjúsági közösségek, szervezetek szakmai tevékenységébe, hozzájárulnak az ifjúsági kezdeményezések megvalósulásához, közösségek létrejöttéhez és megerősítéséhez, elősegítik a fiatalok társadalmi részvételét, a haza és a lakóhely szeretetére nevelnek, és biztosítják a szabadidő hasznos eltöltését.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2017. április 18.  23.59 óra 
 
A pályázatok támogatására rendelkezésre álló keretösszeg 65 000 000 Ft
 
Megjelent az általános gyermek és ifjúsági szakértői névjegyzék kialakítására kiírt pályázat
A pályázat célja azon szakértői kör kiválasztása, amelynek tagjai - eseti szerződés alapján - közreműködnek az Emberi Erőforrások Minisztériuma által gyermek és ifjúságügyi témában megjelentetett pályázatok szakmai értékelésében. A szakértői névjegyzékbe való bekerülés a 2017. február 1. és 2018. december 31. közötti időszakra szól.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
Projektjeink
 
 
 
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő