„Nemzedékek értéke – Értékes nemzedékek”
felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet „Nemzedékek értéke – Értékes nemzedékek” címmel.

A pályázat célja
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatni kíván olyan rendezvényeket, programokat, kiállításokat, kreatív akciókat, modell értékű projekteket, amelyek több hónapos programsorozatba ágyazottan, a fiatal korosztályt bevonva, az idősek szabadidős, kulturális programokban való részvételével valósulnak meg, s amelyek révén a különböző nemzedékek együttes értékteremtő tevékenysége érvényesül.
A pályázat célja a kistelepüléseken élő idősek és tőlük távol élő fiatalabb családtagjaik kapcsolattartásának elmélyítése. Olyan idősszervezetek pályázatát várjuk, amelyek egyházi szervezetekkel és/vagy önkormányzatokkal együttműködve kistérségi szinten több település idős lakosait bevonva valósítanának meg a megvalósítási időszakon át tartó programsorozatot az elszármazott családtagok meghívásával, s az idősek és fiatalok aktív részvételével. Cél, hogy az egymástól távol élő családtagok találkozásait elősegítsék, kapcsolatuk erősítését segítsék a közös tevékenységek, programok révén.
A pályázatok benyújtásának határideje: 2017. május 29.  23.59 óra 

A pályázatok támogatására rendelkezésre álló keretösszeg 40 000 000 Ft
 
A dokumentumok az alábbiakban elérhetők
2017. április 28.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
Projektjeink
 
 
 
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő