Oktatóvideó
Bursa Hungarica
Bemutatónkból a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszerben történő pályázatbeadási folyamatot ismerheti meg.
 
Fontos!
 
Ellenőrzés, elbírálás, pályázati státuszok
 
Az önkormányzati elbírálásban csak a véglegesített és a lakóhely szerint illetékes önkormányzathoz kinyomtatva és aláírva, a kötelező mellékletekkel együtt benyújtott pályázatok vesznek részt. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. A benyújtott pályázatok befogadását az önkormányzatok az EPER-Bursa rendszerben igazolják.
 
A nem befogadott, formai okból kizárt pályázatok a bírálatban nem vesznek részt. A formai okból kizárt pályázatok státusza: Formai okból kizárt. 
A formailag érvényes pályázatokat az önkormányzatok elbírálják és döntésüket az EPER-Bursa rendszerben rögzítik. Az elbírált pályázatok státusza: Támogatott vagy Nem támogatott.
 
Az önkormányzatok ezenkívül a Pályázati kiírás szerint a döntést követően írásban vagy elektronikus úton is értesítik pályázóikat a döntésükről. A Pályázatkezelő az EPER-Bursa rendszeren keresztül, elektronikusan értesíti a nem támogatott pályázókat az önkormányzati döntésről.
 
A megyei önkormányzatok csatlakozásuk esetén a települési önkormányzatok által támogatott pályázatok önkormányzati támogatási összegét megyei önkormányzati ösztöndíjrésszel egészíthetik ki. A megyei elbírálás alatt lévő pályázatok státusza: Megyei elbírálás alatt, vagy Nincs megyei bírálat – amennyiben a pályázatot a települési önkormányzat nem támogatta. Nem csatlakozott megyei önkormányzatok esetén a pályázat megyei státusza: Megye nem csatlakozott.
2014. október 10.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
Projektjeink
 
 
 
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő