Nemzeti Együttműködési Alap
Mozgásban az erő
Kistelek legnagyobb, sporttal foglalkozó civil szervezetének, az 1995-ben alapított Kisteleki Sportegyletnek jelenleg három szakosztálya működik: birkózó, asztalitenisz és lábtenisz. Fő törekvésük, hogy minél több embert mozgásra bírjanak és egyre több korosztály számára teremthessék meg a szórakozva sportolás lehetőségét. Ebben segített nekik a Nemzeti Együttműködési Alap Civil szervezetek szakmai programját támogató pályázati kiírás.
 
Mint mondják, a rendszeres sportolásba fektetett energia többszörösen megtérül, hisz aki rendszeresen sportol, nem csak a krónikus betegségek kialakulásának kockázatát csökkenti, hanem a lelki egészségre is pozitív hatással van. A természetbarát szemléletet szeretnék kialakítani a résztvevő fiatalokban, ezért esett a választásuk Szigligetre.
 
 
A birkózó szakosztály edzőtáborában a hátrányos helyzetű gyerekek, akik közül sokan még nem látták a Balatont, megismerhetik ezt a csodálatos vidéket, ráadásul úgy, hogy a nyári szünetet is hasznosan töltik. A tábor az egyik legjobb csapatösszetartó, egészségmegőrző és edzőprogramjuk, ezért szeretnék a jövőben is folytatni és mindenki számára elérhetővé tenni.
 
A projekt az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő közreműködésével, a Nemzeti Együttműködési Alap program keretében valósult meg.
 
A projektről:
 
Kedvezményezett: Kisteleki Sportegylet
Projekt címe: Kisteleki Sportegylet sportolóinak képességfejlesztése 
Elnyert támogatási összeg: 405 975 Ft 
2014. augusztus 29.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
Projektjeink
 
 
 
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő