logók
Elérhetőek az Út a tudományhoz alprogram logói.
2015. június 15.
Remény a Crohn betegek számára
 
A Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium komoly múltra visszatekintő szegedi iskola, a Szegedi Tudományegyetem egyik bázisiskolája. Az intézmény nagy hangsúlyt fektet a tehetséggondozásra. Az Út a tudományhoz alprogramban elnyert támogatás a természettudományos érdeklődésű tanulóknak biztosít lehetőséget kutatásaik megvalósítására. A támogatási összegből olyan eszközöket, anyagokat vásárolnak, amelyek az iskola lehetőségeit kibővítik.
2015. május 4.
elérhetőek az elszámoláshoz szükséges dokumentumok az Út a tudományhoz alprogram keretében
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy elérhetőek az elszámoláshoz szükséges dokumentumok az Út a tudományhoz alprogram 2014/2015. tanévi támogatására kiírt program keretében. 
2015. április 22.
10 éves az Út a tudományhoz alprogram - szakmai találkozó
 
2015. április 16-án rendezte meg az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő az Útravaló Ösztöndíjprogram Út a tudományhoz alprogramjának szakmai találkozóját. Az esemény apropóját az adta, hogy tíz évvel ezelőtt jelent meg az első Út a tudományhoz pályázat. A tíz év alatt több mint 200 millió forint támogatással 361 középiskolában 522 kutatási projekt valósult meg.
 
2015. április 20.
Automatika a közlekedésben
 
Az 1901-ben alapított Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola szakmai képzéseiben kezdettől fogva meghatározó szerepe volt a gyakorlati oktatásnak. A győri intézmény ezért pályázik immár tíz éve sikerrel az Út a tudományhoz alprogramban. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásából idén egy automatizált közlekedési rendszert dolgoznak ki. 
2015. április 3.
Út a tudományhoz
Az alábbi grafika szemlélteti, hogy az Út a tudományhoz alprogramban, a középfokú oktatásban részt vevő műszaki és természettudományos érdeklődésű tanulók tehetséggondozására, a 2014/2015. tanévben kiírt pályázaton hogyan oszlik meg a 27 300 000 Ft, nyerteseknek megítélt támogatás az egyes kutatási területek között és mennyien vesznek részt a matematikai, természettudományos és műszaki kutatásokban. 
 
2015. február 19.
Döntési lista az Út a tudományhoz alprogram 2014/2015 tanévi pályázat keretében
Elérhető a döntési lista az Útravaló Ösztöndíjprogram Út a tudományhoz alprogram 2014/2015 tanévi pályázat keretében. 
2015. január 16.
Energiatakarékos autó fejlesztése
A pécsi Árpád Fejedelem Általános Iskola és Gimnázium Akkreditált Kiváló Tehetségpont, több tehetséggondozó pályázatot nyert el, folyamatosan működnek nemzetközi projektjei. Az iskola az Energiatakarékos autó fejlesztése című projektjével pályázott az Út a tudományhoz alprogram keretében.
2014. október 24.
Út a tudományhoz tájékoztató nap
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztató napot tartott, az Út a tudományhoz alprogram keretében. Az eseményt az érdeklődők élőben követhették honlapunkon. A közvetítés anyaga, valamint a pályázat elkészítését segítő prezentációk elérhetőek honlapunkon, illetve Youtube csatornánkon az alábbi linkekre kattintva. 
2014. október 9.
meghosszabbított határidő
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy az Út a tudományhoz alprogram tájékoztató napjára történő regisztráció határideje meghosszabbodott. 
2014. október 7.
tájékoztató nap
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztató napot szervez az Út a tudományhoz alprogram kapcsán. Tájékoztató napunkon megismerhetik a sikeres pályázatkészítéssel kapcsolatos gyakorlati tudnivalókat és a pályázattal kapcsolatos kérdéseiket is feltehetik munkatársainknak.
2014. október 2.
3D, avagy amikor a hegy megy Mohamedhez
A budapesti Pataky István Híradásipari és Informatikai Szakközépiskola képzésének egyik szakterülete a híradástechnika. Az iskola célja, hogy a tőlük kikerült diákok gyakorlati szakemberekké is váljanak. Ezért is pályáztak az Út a tudományhoz programban. 
2014. szeptember 29.
új pályázati felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő a 2014/2015. tanévre nyílt pályázatot hirdet az Útravaló Ösztöndíjprogram Út a tudományhoz alprogramjában való részvételre.
2014. szeptember 22.
Út a tudományhoz
Az alábbi grafikán láthatja, hogy az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő közreműködésével hány kutatási projekt kapott támogatást a 2013/2014-es tanévben az Út a tudományhoz című pályázat kapcsán az Emberi Erőforrások Minisztériumának köszönhetően. Az összesített adatokból megtudhatja a programokban részt vevő diákok számát, valamint a megítélt támogatási összeget is.
2014. augusztus 7.
Út a tudományhoz
Honlapunkon videó-sorozatot indítunk a Támogatáskezelő közreműködésével megvalósuló támogatási projektek jó gyakorlatairól.
2014. július 14.
módosult az Út a tudományhoz alprogram szakmai és pénzügyi beszámolója
Módosult az elszámoláshoz szükséges szakmai és pénzügyi beszámoló sablonja az Út a tudományhoz alprogramhoz kapcsolódóan.
2014. június 23.
szakmai nap az Út a tudományhoz programhoz kapcsolódóan
2014. április 24-én egész napos szakmai találkozón mutatkozhattak be az Útravaló Ösztöndíjprogram Út a tudományhoz alprogramjának a 2013/2014-es tanévben támogatott pályázói és projektjei. 
2014. április 28.
beszámoló az Út a tudományhoz alprogram keretében
Elérhetőek az elszámoláshoz szükséges dokumentumok az Útravaló Ösztöndíjprogram Út a tudományhoz alprogram keretében.
2014. március 31.
megjelent a befogadási lista az Út a tudományhoz alprogram kapcsán
Elérhető az Útravaló ösztöndíjprogram Út a tudományhoz alprogram 2013/2014. tanév című felhívás érvényes, befogadott pályázatainak listája.
 
A felhívás kódja: P-UT-2013/2014
2013. december 19.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
 
Projektjeink
 
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő