Óvodafejlesztés Maglódon
Maglód városa a magas gyermeklétszám miatt évek óta óvodai férőhely hiánnyal küzd. Idén az Emberi Erőforrások Minisztériumának köszönhetően egy új intézménnyel bővül a település, amely nemcsak azt teszi lehetővé, hogy minden kisgyereket gond nélkül elhelyezzenek, hanem elősegíti a településrészen élők a város életébe történő integrálását is.
2015. június 19.
Óvodafejlesztés
Az Óvodafejlesztés program keretében több mint 850 millió forint  került megítélésre óvodai férőhelyek bővítésének támogatására a 2014. évi pályázathoz kapcsolódóan. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával összesen 20 magyarországi önkormányzat, illetve intézménytársulás nyert pályázatot.
2015. május 27.
Férőhelybővítés a pákozdi óvodában
Pákozd Nagyközség Önkormányzata az Óvodafejlesztés keretében nyert el támogatást. A faluban a születésszám folyamatosan növekszik, ezért volt szükség az óvodai férőhelybővítésre.
2015. február 6.
beszámoló az Óvodafejlesztés program keretében
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy elérhetőek az elszámoláshoz szükséges dokumentumok az  Óvodai férőhelyek bővítését célzó beruházások támogatása című 2014. évi pályázati kiírás keretében.
2014. november 14.
döntés az Óvodafejlesztés program keretében
Az emberi erőforrások minisztere meghozta döntését az Óvodai férőhelybővítés támogatása című pályázati kategóriában.
2014. augusztus 21.
befogadási lista az Óvodafejlesztés program keretében
Elérhető az Óvodafejlesztés programhoz kapcsolódó Óvodai férőhelybővítés támogatása című pályázati felhívás érvényes, befogadott pályázati listája.
2014. július 7.
ügyfélszolgálati változások
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy elérhető az Óvodafejlesztés program ügyfélszolgálata.
2014. június 13.
gyakran ismételt kérdések
Pályázni szeretne az Óvodafejlesztés program keretén belül? Kérdései vannak a pályázat benyújtásával kapcsolatosan? Tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdések listáját és a pályázati referensek által adott válaszokat.
2014. június 3.
módosult a pályázati dokumentáció az Óvodai férőhelyek bővítését célzó beruházások támogatására vonatkozó pályázat kapcsán
Felhívjuk Tisztelt Pályázóink figyelmét, hogy módosult a pályázati dokumentáció az Óvodai férőhelyek bővítését célzó beruházások támogatására kiírt pályázat kapcsán.
2014. május 30.
tájékoztató nap az Óvodai férőhelybővítés című pályázat keretében
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztató napot szervez az Óvodai férőhelybővítés című pályázat kapcsán.
2014. május 23.
pályázati felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghívásos pályázatot hirdet Óvodai férőhelyek bővítését célzó beruházások támogatására önkormányzatok részére.
 
A felhívás kódja: ÓFB-14
A támogatási igénylés benyújtásának határideje: 2014. június 15.
2014. május 15.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
 
Projektjeink
 
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő