megszépült a Csillag-palota
A tervezett határidőre, április végén lezárult az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő belvárosi székhelyének és telephelyének energiahatékonyságát célzó rekonstrukció. A Csillag-palota homlokzata megújult, a korszerű nyílászáróknak és a modern fűtési rendszernek köszönhetően a belvárosi épület üzemeltetési költségei jelentősen csökkennek majd.
2015. május 29.
hamarosan befejeződnek a munkálatok
A Csillag-palota fűtéskorszerűsítési projektje a végéhez közeledik. Az épület nyílászáróinak felújítása megtörtént, az épület homlokzata megfiatalodott. A padlástér szigetelése is a helyére került, és az idei télen a fűtést már a 2 db vadonatúj, nagy hatásfokú Buderus gázkazán biztosítja majd.
2015. május 7.
a korszerűsítés folyamata
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő belvárosi székhelyének energiahatékonyságát szolgáló fejlesztése keretében felújításra kerülnek a külső nyílászárók és korszerűsítik a fűtési rendszert. Az Alkotmány utca 25. sz. alatti ingatlan rekonstrukciója európai uniós forrásból valósul meg. A beruházás hozzájárul ahhoz, hogy növekedjen a központi kormányzat energiatakarékossági irányelvek alapján felújított épületeinek száma.
2015. április 9.
energiahatékonyság-növelő beruházás
Európai uniós forrásból valósul meg az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő belvárosi székhelyének és telephelyének energiahatékonyságát célzó rekonstrukciója. A KEOP-5.6.0/12-2013-0044 számú projekt az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, valamint a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság konzorciumi projektjeként valósul meg.
2015. március 12.
a Csillag-palota energetikai korszerűsítése
.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
Projektjeink
 
 
 
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő