felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdeti a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.
 
A felhívás kódja: BURSA-2013B
A pályázat benyújtásának határideje: 2012. november 23.
felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdeti a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2012/2013. tanév második és a 2013/2014. tanév első félévére vonatkozóan.
 
A felhívás kódja: BURSA-2013A
A pályázat benyújtásának határideje: 2012. november 23.
meghosszabbított ügyfélszolgálati idő a Bursa Hungarica program keretében
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy a Bursa Hungarica program telefonos ügyfélszolgálata meghosszabbított ügyfélfogadási időben várja telefonhívásaikat.
2014. november 6.
Bursa Hungarica: beadási határidő
Tájékoztatjuk Tisztelt Pályázóinkat, hogy a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjra 2014.11.07-ig van lehetőségük pályázni az EPER-Bursa rendszerben (kattintson ide) elektronikusan kitöltött és az önkormányzatokhoz benyújtott, aláírt pályázati űrlapon.
2014. november 6.
Bursa Hungarica
Bemutatónkban a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer települési önkormányzati bírálati folyamatának második részét ismerheti meg. 
2014. november 3.
Bursa Hungarica
 
Bemutatónkban a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer települési önkormányzati bírálati folyamatának első részét ismerheti meg. 
2014. október 31.
Bursa Hungarica: már csak két hét a beadási határidőig
Tájékoztatjuk Tisztelt Pályázóinkat, hogy a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjakra 2014.11.07-ig van lehetőségük pályázni az EPER-Bursa rendszerben (kattintson ide) elektronikusan kitöltött és az önkormányzatokhoz benyújtott, aláírt pályázati űrlapon. 
2014. október 22.
Esélyt adunk a jövőre
VIII. kerületi önkormányzat is résztvevője a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszernek. A kerületben sok a hátrányos helyzetű diák, kiemelten fontos, hogy ők is esélyt kapjanak a tanulásra. Az ösztöndíjjal az önkormányzat segít az itt élőknek bekerülni a felsőoktatásba. Szilágyi Demeter önkormányzati képviselőt kérdeztük az ösztöndíjrendszerről, a fiatalok lehetőségeiről. 
2014. október 14.
Bursa Hungarica
Bemutatónkból a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszerben történő pályázatbeadási folyamatot ismerheti meg. 
2014. október 10.
lejár az önkormányzati csatlakozási határidő
Tájékoztatjuk tisztelt önkormányzati partnereinket, hogy a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz történő csatlakozás határideje a mai napon éjfélkor lejár. Kérjük, hogy csatlakozási szándékuk esetén az EPER-BURSA rendszer önkormányzati felületén http://www.eper.hu/eperbursa/Onk/TOnkBelep.aspx töltsék ki és véglegesítsék az önkormányzati Csatlakozási nyilatkozatot és adják postára még a mai napon. 
2014. október 1.
Bursa Hungarica
Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2014-es fordulójáról szól mai infografikánk. Látható, hogy a jelölt időszakban hány megyei és települési önkormányzat csatlakozott a programhoz, mekkora a támogatottak létszáma a felsőoktatási hallgatók között, illetve mennyien kaptak támogatást a felsőoktatási tanulmányaikat most kezdők közül. Megtudhatja az intézményi és önkormányzati támogatások összegét is, valamint a végén egy érdekes adat a 2013-2014. tanév II. félévében kiutalt teljes önkormányzati ösztöndíjrész összegéről és a hallgatók létszámáról. 
2014. október 1.
Bursa Hungarica
 
Alábbi oktatóvideónkban a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszerhez történő települési önkormányzati csatlakozási folyamatot ismerheti meg. 
2014. szeptember 26.
elindult az önkormányzati csatlakozási folyamat
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a tisztelt pályázókat és az önkormányzati partnereket, hogy a Bursa Hungarica Ösztöndíjprogram 2015-ös fordulójában elindult azönkormányzati csatlakozási folyamat. Ennek megfelelően a csatlakozott önkormányzatok listája hetente frissül.  
2014. szeptember 18.
módosult a felhasználói kézikönyv pályázóknak
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy a Bursa Hungarica 2015-ös pályázati kiírása kapcsán frissült a felhasználói kézikönyv pályázóknak
2014. szeptember 16.
Bursa Hungarica tájékoztató
Az alábbiakban olvashatják tájékoztatónkat a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat kezelésére létrehozott EPER-Bursa rendszerben történő regisztrációval kapcsolatban.
2014. szeptember 16.
Bursa Hungarica
Az alábbi bemutatónkban a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat kezelésére szolgáló EPER-Bursa rendszerbe való regisztrációs folyamatot ismerheti meg.
2014. szeptember 6.
új pályázati felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdeti a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot:
2014. augusztus 27.
felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdeti a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.
 
A felhívás kódja: BURSA-2014B
Az önkormányzati csatlakozás határideje: 2013. október 11.
A pályázat benyújtásának határideje: 2013. november 15.
2013. szeptember 6.
megjelentek a Bursa Hungarica Ösztöndíjprogram új felhívásai
A Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjprogram keretében új pályázati felhívásokat hirdettünk meg hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatási tanulmányainak támogatására.
 
A felhívások kódjai: BURSA-2014A, BURSA-2014B
Az önkormányzati csatlakozás határideje: 2013. október 11.
A pályázat benyújtásának határideje: 2013. november 15.
2013. szeptember 6.
A pályázat beadási határidő és az önkormányzati döntési határidő módosítása a Bursa Hungarica Ösztöndíjprogramban!
Értesítjük a Tisztelt Pályázókat és az Önkormányzati Partnereket, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumának döntése értelmében a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2017. évi fordulójában a pályázat beadási határidő és az önkormányzati döntési határidő is meghosszabbításra került.
 
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
 
Projektjeink
 
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő