Nemzetiségi támogatások tájékoztató nap a Támogatáskezelőnél
A 2014. évi nemzetiségi pályázatok kapcsán tartottunk tájékoztató napot 2013. október 22-én. A meghirdetett felhívások keretében összesen 260.000.000 forint keretösszegű támogatásra lehet pályázatokat benyújtani 2013. november 10-ig.
2013. október 22.
Új felhívások a Nemzeti Együttműködési Alap keretében
Megjelentek a Nemzeti Együttműködési Alap 2014. évre vonatkozó működési és szakmai pályázati kiírásai. Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő előterjesztéseit a NEA kollégiumok elfogadták, amellyel megnyílt a lehetőség, hogy a civil szervezetek működési támogatására és szakmai programok megvalósítására pályázzanak. A működési kiírás egységes szerkezetben, egy pályázati kiírás keretében jelent meg, a szakmai programok támogatására kollégiumonként külön-külön kiírások jelentek meg.
2013. október 22.
elszámolási dokumentumok a Nemzeti Tehetség Program pályázataihoz
Elérhetőek a Nemzeti Tehetség Program MPA forrásból megvalósuló nyertes projektjeinek szakmai és pénzügyi elszámolásához szükséges dokumentumok.
2013. október 16.
döntési listák a Nemzeti Tehetség Program keretében
Az emberi erőforrások minisztere meghozta döntését a Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetett felhívásokhoz kapcsolódóan.
2013. október 16.
Nemzetiségi támogatások tájékoztató nap
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Tájékoztató Napot szervez az Emberi Erőforrások Minisztériuma fejezeti kezelésű előirányzatai közül a „Nemzetiségi támogatások” célelőirányzat törvényi sor keretösszegére meghirdetett pályázatokkal kapcsolatosan.
2013. október 15.
új felhívás az Egyházi támogatások keretében
Új felhívás jelent meg az Egyházi támogatások keretében. Egyedi támogatási igény két kategóriában nyújtható be: az egyházak közösségi célú programjainak és beruházásainak támogatása (EGYH-KCP-14) című, valamint egyházi épített örökség védelme és egyéb beruházások támogatása (EGYH-EOR-14) elnevezésű előirányzatra.
2013. október 15.
költségtervek a Nemzeti Tehetség Program keretében
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy megjelentek a Nemzeti Tehetség Program támogatási szerződéseihez szükséges költségtervek az alábbi pályázatok vonatkozásában.
2013. október 14.
új felhívások a Nemzetiségi támogatások keretében
Új felhívások jelentek meg a Nemzetiségi támogatások keretében. Támogatást négy kategóriában lehet igényelni. A programok célja a Magyarország területén élő nemzetiségi csoportok nyelvének, kulturális hagyományainak, szellemi és tárgyi örökségük méltó ápolásának segítése. 2013-ban a program keretében 863 pályázat összesen 234 997 553 Ft támogatásban részesült.
2013. október 11.
megjelentek a Nemzeti Tehetség Program támogatási szerződéseihez kapcsolódó költségtervek
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy elérhetőek a Nemzeti Tehetség Program támogatási szerződéseihez kapcsolódó költségtervek az alábbi pályázatok vonatkozásában.
2013. október 2.
módosultak a határidők a Nemzeti Tehetség Program pályázatainál
Módosultak a határidők a Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetésre került 38 pályázati felhívás tekintetében.
2013. szeptember 26.
a Gyerekesély Projekt konferenciája a Parlamentben
Vásárosnaménytól Kaposvárig közel 500-an jöttek el, hogy meghallgassák a Támogatáskezelő keretében működő Gyerekesély Projektiroda által szervezett konferencia előadásait, amelyeket az ország különböző egyetemeiről és szakmai műhelyeiből érkező szakemberek tartottak meg.
2013. szeptember 23.
megjelent az Integrációs Pedagógiai Rendszer felhívásának eredménye
Megjelent az Integrációs Pedagógiai Rendszer megvalósítására kiírt felhívás eredménye. A döntés értelmében 157 intézmény és tagintézmény részesült összesen 247 374 000 Ft támogatásban.
2013. szeptember 23.
döntési listák a Nemzeti Tehetség Program keretében
Az emberi erőforrások minisztere meghozta döntését a Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetett felhívásokhoz kapcsolódóan.
2013. szeptember 20.
Gyerekesély szakmai konferencia
Családjainkkal a jövőért: Komplex programok az egészséges koragyerekkori fejlődésért címmel szerveztünk konferenciát az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által koordinált TÁMOP 5.2.1. kiemelt projekt keretében a Parlamentben 2013. szeptember 19-én. Jelenleg 23 kistérségben közel 2 000 ember dolgozik azon, hogy a hátrányos helyzetű gyermekeknek és családtagjaiknak olyan komplex szolgáltatásokat nyújtson, amelyek a 0-5 éves gyermekek esélyeinek növelését célozzák.
2013. szeptember 19.
megjelent a Szociális Földprogram felhívásának eredménye
Megjelent a szociális földprogramok megvalósításának támogatására kiírt pályázat eredménye. Ebben az évben 150 nyertes pályázó részesült támogatásban, összesen 216 498 802 Ft értékben.
2013. szeptember 11.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
 
Projektjeink
 
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő