Nemzeti Együttműködési Alap tájékoztató nap
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztató napokat szervez a Nemzeti Együttműködési Alap 2014. évi működési és szakmai pályázati kiírásaival kapcsolatosan.
2013. november 4.
EPER-BURSA belépési pont
Tájékoztatjuk a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjprogramban részt venni kívánó pályázókat, hogy a 2014. évi ösztöndíj-pályázatok benyújtásának határideje: 2013. november 15.

A pályázatok elektronikus kitöltése és véglegesítése az EPER-BURSA rendszer pályázói felületén (kattintson ide), a véglegesített, kinyomtatott és mellékletekkel ellátott pályázatok benyújtása a lakóhely szerinti települési önkormányzatnál történik.
2013. október 31.
döntési lista a Roma Kultúra program keretében
Az emberi erőforrások minisztere meghozta döntését a roma kulturális események megvalósításának, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételének támogatására kiírt felhíváshoz kapcsolódóan.
 
2013. október 29.
megjelent a Nemzetiségi felhívásokhoz kapcsolódó Gyakran ismételt kérdések listája
Elérhető a Nemzetiségi támogatások új pályázati kiírásaival kapcsolatos Gyakran ismételt kérdések listája.
2013. október 28.
megjelent az Út a tudományhoz program újabb felhívása
Új felhívás jelent meg az Út a tudományhoz című program keretében. Természettudományok, műszaki tudományok és matematika területén bármilyen kutatási, innovációs témával pályázhatnak tanárok és a velük közös kutatómunkában részt venni szándékozó legalább 10. évfolyamos diákok.
2013. október 25.
Nemzetiségi támogatások tájékoztató nap a Támogatáskezelőnél
A 2014. évi nemzetiségi pályázatok kapcsán tartottunk tájékoztató napot 2013. október 22-én. A meghirdetett felhívások keretében összesen 260.000.000 forint keretösszegű támogatásra lehet pályázatokat benyújtani 2013. november 10-ig.
2013. október 22.
Új felhívások a Nemzeti Együttműködési Alap keretében
Megjelentek a Nemzeti Együttműködési Alap 2014. évre vonatkozó működési és szakmai pályázati kiírásai. Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő előterjesztéseit a NEA kollégiumok elfogadták, amellyel megnyílt a lehetőség, hogy a civil szervezetek működési támogatására és szakmai programok megvalósítására pályázzanak. A működési kiírás egységes szerkezetben, egy pályázati kiírás keretében jelent meg, a szakmai programok támogatására kollégiumonként külön-külön kiírások jelentek meg.
2013. október 22.
elszámolási dokumentumok a Nemzeti Tehetség Program pályázataihoz
Elérhetőek a Nemzeti Tehetség Program MPA forrásból megvalósuló nyertes projektjeinek szakmai és pénzügyi elszámolásához szükséges dokumentumok.
2013. október 16.
döntési listák a Nemzeti Tehetség Program keretében
Az emberi erőforrások minisztere meghozta döntését a Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetett felhívásokhoz kapcsolódóan.
2013. október 16.
Nemzetiségi támogatások tájékoztató nap
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Tájékoztató Napot szervez az Emberi Erőforrások Minisztériuma fejezeti kezelésű előirányzatai közül a „Nemzetiségi támogatások” célelőirányzat törvényi sor keretösszegére meghirdetett pályázatokkal kapcsolatosan.
2013. október 15.
új felhívás az Egyházi támogatások keretében
Új felhívás jelent meg az Egyházi támogatások keretében. Egyedi támogatási igény két kategóriában nyújtható be: az egyházak közösségi célú programjainak és beruházásainak támogatása (EGYH-KCP-14) című, valamint egyházi épített örökség védelme és egyéb beruházások támogatása (EGYH-EOR-14) elnevezésű előirányzatra.
2013. október 15.
költségtervek a Nemzeti Tehetség Program keretében
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy megjelentek a Nemzeti Tehetség Program támogatási szerződéseihez szükséges költségtervek az alábbi pályázatok vonatkozásában.
2013. október 14.
új felhívások a Nemzetiségi támogatások keretében
Új felhívások jelentek meg a Nemzetiségi támogatások keretében. Támogatást négy kategóriában lehet igényelni. A programok célja a Magyarország területén élő nemzetiségi csoportok nyelvének, kulturális hagyományainak, szellemi és tárgyi örökségük méltó ápolásának segítése. 2013-ban a program keretében 863 pályázat összesen 234 997 553 Ft támogatásban részesült.
2013. október 11.
megjelentek a Nemzeti Tehetség Program támogatási szerződéseihez kapcsolódó költségtervek
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy elérhetőek a Nemzeti Tehetség Program támogatási szerződéseihez kapcsolódó költségtervek az alábbi pályázatok vonatkozásában.
2013. október 2.
módosultak a határidők a Nemzeti Tehetség Program pályázatainál
Módosultak a határidők a Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetésre került 38 pályázati felhívás tekintetében.
2013. szeptember 26.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
 
Projektjeink
 
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő