dokumentum-minták
Mindössze pár nap maradt a Határtalanul! program Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek című pályázati kiírás 2014. április 22-ei benyújtási határidejéig. A program 2014. évi pályázati felhívásai kapcsán a pályázat beadáskor kötelezően benyújtandó dokumentumok összeállításához dokumentum-minták szemléltetésével nyújtunk segítséget.
2014. április 17.
megújult ügyfélszolgálati elérhetőségek
Pályázni szeretne? Kérdése van? Tájékozódjon megújult ügyfélszolgálati elérhetőségeinken.
2014. április 14.
a Határtalanul! bemutatkozik az ország nagyvárosaiban is
A Támogatáskezelő az április 1-jén Budapesten megrendezett tájékoztató nap után a hónap folyamán számos vidéki nagyvárosban is várja a Határtalanul! program iránt érdeklődő pályázókat. 
2014. április 8.
további tájékoztató napok a Határtalanul! program keretében
Hamarosan Kaposváron, Szombathelyen, Zalaegerszegen, Székesfehérváron és Veszprémben is tájékoztató napot tart az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő a Határtalanul! program keretében meghirdetett 2014. évi Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek, Együttműködés szakképző iskolák között és az Együttműködés gimnáziumok között elnevezésű pályázati kiírások kapcsán.
2014. április 7.
új pályázati felhívás
Az Integrációs Pedagógiai Rendszer keretében új felhívást hirdetünk önkormányzati fenntartású óvodák és nem állami, nem önkormányzati fenntartású nevelési, oktatási intézmények részére.
2014. április 7.
döntési listák az Út a diplomához program keretében
Elérhetőek a döntési listák az Út a diplomához – Felsőoktatási esélyteremtő ösztöndíj- és önköltség-támogatási program pályázati kategóriában a 2014. január hó 31. napjától 2014. február hó 20. napjáig beérkezett érvényes pályázatok tekintetében.
2014. április 4.
meghívó a Határtalanul! program tájékoztató napjaira
Csete György Eörs, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő főigazgatója személyesen hívja a pályázókat a Határtalanul! program tájékoztató napjaira országszerte. Az érdeklődők a rendezvényeken plusz információkhoz juthatnak és informálódhatnak a sikeres pályázatkészítés tudnivalóiról. A tájékoztató napok további helyszíneiről a honlapunkon tájékozódhat.
2014. április 4.
döntési listák a Nemzeti Tehetség Program keretében
Elérhetőek a döntési listák a Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetett 2013. évi pályázati kiírásokhoz kapcsolódóan.
2014. április 3.
módosult a beadási határidő
Módosult a határidő az A szociális földprogram megvalósításának támogatására kiírt pályázati program keretében egységesen 2014. április hónap 17. napjára.
2014. április 3.
kitöltési útmutató a HAT-14-01 kódszámú pályázathoz
Ez az oktató videó a Határtalanul! program HAT-14-01 kódszámú pályázati kiírásához kapcsolódóan készült az EPER rendszeren keresztül történő pályázás megkönnyítése érdekében.
2014. április 3.
újabb tájékoztató napok országszerte a Határtalanul! programról
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő 2014. áprilisában újabb tájékoztató napokat szervez országszerte a Határtalanul! program keretében meghirdetett Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek, Együttműködés szakképző iskolák között és az Együttműködés gimnáziumok között elnevezésű pályázati kiírások kapcsán. A következő helyszínek: Szolnok, Kecskemét, Hódmezővásárhely, Békéscsaba, Szekszárd, Pécs, Tatabánya, Salgótarján és Győr.
2014. április 3.
bővült a Gyakran Ismételt Kérdések listája a Határtalanul! program keretében
Bővült a Határtalanul! program 2014. évi Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek elnevezésű pályázati kiírásával kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdések listája.
2014. április 2.
döntési listák a Nemzeti Tehetség Program keretében
Elérhetőek a döntési listák a Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetett 2013. évi decemberi pályázati kiírásaihoz kapcsolódóan.
2014. április 2.
ötödik alkalommal buzdít a Kárpát-medence felfedezésére a Határtalanul! program
A nemzeti összetartozást átérezni és átélni – összesíthetnénk egy mondatban a Határtalanul! program legfontosabb célkitűzését a délelőtti tájékoztató nap után, amelyet az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő munkatársai szerveztek a március 20-án ötödik alkalommal megjelent pályázati kiírások alaposabb megismertetésére és a pályázás gyakorlati oldalának bemutatására.
2014. április 1.
beszámoló az Út a tudományhoz alprogram keretében
Elérhetőek az elszámoláshoz szükséges dokumentumok az Útravaló Ösztöndíjprogram Út a tudományhoz alprogram keretében.
2014. március 31.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
 
Projektjeink
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő