gyakran ismételt kérdések
Pályázni szeretne az Óvodafejlesztés program keretén belül? Kérdései vannak a pályázat benyújtásával kapcsolatosan? Tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdések listáját és a pályázati referensek által adott válaszokat.
2014. június 3.
felhívás
Újra lehet pályázni a Nemzeti Együttműködési Alap forrásaira. Ezúttal azok a civil szervezetek pályázhatnak eredményesen, amelyek 2013-ban adományt gyűjtöttek. A támogatásnak mindössze az adományok kimutatása, a számviteli beszámoló letétbe helyezése és a megfelelő pályázat benyújtása a feltétele. A rendelkezésre álló forrás összege csaknem 318 millió forint.
2014. június 2.
módosult a pályázati dokumentáció az Óvodai férőhelyek bővítését célzó beruházások támogatására vonatkozó pályázat kapcsán
Felhívjuk Tisztelt Pályázóink figyelmét, hogy módosult a pályázati dokumentáció az Óvodai férőhelyek bővítését célzó beruházások támogatására kiírt pályázat kapcsán.
2014. május 30.
Eper leállás
Tájékoztatjuk Tisztelt Pályázóinkat, hogy az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer (EPER) 2014. május 30-án (pénteken) 10.00 órától 14.00 óráig elektromos karbantartási munkálatok végzése miatt átmenetileg nem lesz elérhető. Szíves türelmüket és megértésüket köszönjük!
2014. május 30.
Szegeden mutatkozott be az Útravaló-MACIKA ösztöndíjprogram
2014. május 27-én, kedden országjáró körútjára indult az Útravaló-MACIKA Ösztöndíjprogram, melynek első helyszíne Szeged volt.
2014. május 29.
tájékoztató nap az Óvodai férőhelybővítés című pályázat keretében
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztató napot szervez az Óvodai férőhelybővítés című pályázat kapcsán.
2014. május 23.
tájékoztató napok országszerte az Útravaló-MACIKA Ösztöndíjprogram keretében
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztató napokat szervez Szeged, Pécs, Tatabánya, Budapest, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza településeken az Útravaló-MACIKA Ösztöndíjprogram keretében meghirdetett pályázati kiírások kapcsán.
2014. május 21.
új felhívások jelentek meg az Útravaló-MACIKA program keretében
Új felhívás jelent meg az Útravaló-MACIKA Ösztöndíjprogram Út a középiskolába és Út az érettségihez alprogramjai keretében.
2014. május 20.
módosult a támogatási dokumentáció az Egyházi támogatások keretében
Módosult a támogatási dokumentáció az Egyházi támogatások keretében.
2014. május 20.
kitöltési útmutató az IPR-13 kódszámú pályázat beszámolójának elkészítéséhez
Közeledik az Integrációs Pedagógiai Rendszer 2013. évi támogatására kiírt pályázat elszámolásának határideje. A tartalmi és pénzügyi beszámoló elektronikus úton való elkészítéshez és benyújtásához talál segítséget jelen oktatóvideónkban
2014. május 16.
pályázati felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghívásos pályázatot hirdet Óvodai férőhelyek bővítését célzó beruházások támogatására önkormányzatok részére.
 
A felhívás kódja: ÓFB-14
A támogatási igénylés benyújtásának határideje: 2014. június 15.
2014. május 15.
gyakran ismételt kérdések
Kérdései vannak a 2014. évi Nemzetiségi támogatások programra vonatkozó beszámoló elkészítésével kapcsolatosan? Tekintse meg a korábbi pályázati felhívások tapasztalataiból kigyűjtött leggyakoribb kérdéseket és a pályázati referensek által adott válaszokat. A pályázati felhívásokra kattintva, a Beszámoló (2014. április 28.) cím alatt Gyakran Ismételt Kérdések beszámoló készítéséhez (2014. május 12.) néven érheti el a kérdések listáját.
2014. május 12.
új pályázati kiírás várható az Útravaló-MACIKA Ösztöndíjprogram keretében
Hamarosan meghirdetésre kerülnek az Útravaló-MACIKA Ösztöndíjprogram Út a középiskolába és Út az érettségihez alprogramjainak új, 2014/2015-ös tanévre szóló kiírásai. A pályázati felhívások megjelenésének várható időpontja 2014. május második felében várható. Az alábbi közlemény a pályázat előkészítéséhez, a szükséges dokumentumok beszerzéséhez nyújt előzetes segítséget.
2014. május 10.
módosult a beadási határidő
Módosult a benyújtási határidő az Integrációs Pedagógiai Rendszer 2014. évi támogatása elnevezésű pályázati program „A” és „B” komponense keretében egységesen 2014. június hónap 6. napjára.
2014. május 9.
logók a Nemzeti Tehetség Program elszámolásához
Elérhetőek a Nemzeti Tehetség Program keretében előírt elszámolási dokumentumok elkészítéséhez szükséges logók.
2014. május 8.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
 
Projektjeink
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő