meghívó a Határtalanul! program tájékoztató napjaira
Csete György Eörs, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő főigazgatója személyesen hívja a pályázókat a Határtalanul! program tájékoztató napjaira országszerte. Az érdeklődők a rendezvényeken plusz információkhoz juthatnak és informálódhatnak a sikeres pályázatkészítés tudnivalóiról. A tájékoztató napok további helyszíneiről a honlapunkon tájékozódhat.
2014. április 4.
döntési listák a Nemzeti Tehetség Program keretében
Elérhetőek a döntési listák a Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetett 2013. évi pályázati kiírásokhoz kapcsolódóan.
2014. április 3.
módosult a beadási határidő
Módosult a határidő az A szociális földprogram megvalósításának támogatására kiírt pályázati program keretében egységesen 2014. április hónap 17. napjára.
2014. április 3.
kitöltési útmutató a HAT-14-01 kódszámú pályázathoz
Ez az oktató videó a Határtalanul! program HAT-14-01 kódszámú pályázati kiírásához kapcsolódóan készült az EPER rendszeren keresztül történő pályázás megkönnyítése érdekében.
2014. április 3.
újabb tájékoztató napok országszerte a Határtalanul! programról
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő 2014. áprilisában újabb tájékoztató napokat szervez országszerte a Határtalanul! program keretében meghirdetett Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek, Együttműködés szakképző iskolák között és az Együttműködés gimnáziumok között elnevezésű pályázati kiírások kapcsán. A következő helyszínek: Szolnok, Kecskemét, Hódmezővásárhely, Békéscsaba, Szekszárd, Pécs, Tatabánya, Salgótarján és Győr.
2014. április 3.
bővült a Gyakran Ismételt Kérdések listája a Határtalanul! program keretében
Bővült a Határtalanul! program 2014. évi Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek elnevezésű pályázati kiírásával kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdések listája.
2014. április 2.
döntési listák a Nemzeti Tehetség Program keretében
Elérhetőek a döntési listák a Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetett 2013. évi decemberi pályázati kiírásaihoz kapcsolódóan.
2014. április 2.
ötödik alkalommal buzdít a Kárpát-medence felfedezésére a Határtalanul! program
A nemzeti összetartozást átérezni és átélni – összesíthetnénk egy mondatban a Határtalanul! program legfontosabb célkitűzését a délelőtti tájékoztató nap után, amelyet az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő munkatársai szerveztek a március 20-án ötödik alkalommal megjelent pályázati kiírások alaposabb megismertetésére és a pályázás gyakorlati oldalának bemutatására.
2014. április 1.
beszámoló az Út a tudományhoz alprogram keretében
Elérhetőek az elszámoláshoz szükséges dokumentumok az Útravaló Ösztöndíjprogram Út a tudományhoz alprogram keretében.
2014. március 31.
tájékoztató napok a Határtalanul! program keretében
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő 2014. áprilisában országszerte tájékoztató napokat szervez a Határtalanul! program keretében meghirdetett Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek, Együttműködés szakképző iskolák között és az Együttműködés gimnáziumok között elnevezésű pályázati kiírások kapcsán.
2014. március 28.
álláshirdetés: pénzügyi számviteli referens
Munkatársat keresünk pénzügyi számviteli referens munkakör betöltésére, határozatlan idejű kormányzati szolgálati jogviszonyba.
2014. március 28.
Szociális Földprogram tájékoztató nap
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztató napot tartott 2014. március 27-én a Szociális földprogram megvalósításának támogatására elnevezésű aktuális felhívása kapcsán. A felhívás keretében összesen 250 000 000 forint keretösszegű támogatásra lehet pályázatokat benyújtani 2014. április 3-ig.
2014. március 28.
új pályázati kiírás várható az Integrációs Pedagógiai Rendszer keretében
Hamarosan várható az Integrációs Pedagógiai Rendszer új kiírása. A pályázat megjelenésének várható időpontja az Integrációs Pedagógiai Rendszer 2013. évi támogatása elnevezésű pályázati kiírás benyújtási határidejét követő 1. munkanap.
2014. március 28.
módosult a pályázati dokumentáció az Út a diplomához program keretében
Felhívjuk Tisztelt Pályázóink figyelmét, hogy módosult a pályázati dokumentáció az Út diplomához pályázati program keretében.
2014. március 28.
gyakran ismételt kérdések
Pályázni szeretne a Határtalanul! program keretén belül? Kérdései vannak a pályázat benyújtásával kapcsolatosan? Tekintse meg a korábbi pályázati felhívások tapasztalataiból kigyűjtött leggyakoribb kérdéseket és a pályázati referensek által adott válaszokat. A pályázati felhívásokra kattintva érheti el a kérdések listáját.
2014. március 27.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
 
Projektjeink
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő