kitöltési útmutató az IPR-13 kódszámú pályázat beszámolójának elkészítéséhez
Közeledik az Integrációs Pedagógiai Rendszer 2013. évi támogatására kiírt pályázat elszámolásának határideje. A tartalmi és pénzügyi beszámoló elektronikus úton való elkészítéshez és benyújtásához talál segítséget jelen oktatóvideónkban
2014. május 16.
pályázati felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghívásos pályázatot hirdet Óvodai férőhelyek bővítését célzó beruházások támogatására önkormányzatok részére.
 
A felhívás kódja: ÓFB-14
A támogatási igénylés benyújtásának határideje: 2014. június 15.
2014. május 15.
gyakran ismételt kérdések
Kérdései vannak a 2014. évi Nemzetiségi támogatások programra vonatkozó beszámoló elkészítésével kapcsolatosan? Tekintse meg a korábbi pályázati felhívások tapasztalataiból kigyűjtött leggyakoribb kérdéseket és a pályázati referensek által adott válaszokat. A pályázati felhívásokra kattintva, a Beszámoló (2014. április 28.) cím alatt Gyakran Ismételt Kérdések beszámoló készítéséhez (2014. május 12.) néven érheti el a kérdések listáját.
2014. május 12.
új pályázati kiírás várható az Útravaló-MACIKA Ösztöndíjprogram keretében
Hamarosan meghirdetésre kerülnek az Útravaló-MACIKA Ösztöndíjprogram Út a középiskolába és Út az érettségihez alprogramjainak új, 2014/2015-ös tanévre szóló kiírásai. A pályázati felhívások megjelenésének várható időpontja 2014. május második felében várható. Az alábbi közlemény a pályázat előkészítéséhez, a szükséges dokumentumok beszerzéséhez nyújt előzetes segítséget.
2014. május 10.
módosult a beadási határidő
Módosult a benyújtási határidő az Integrációs Pedagógiai Rendszer 2014. évi támogatása elnevezésű pályázati program „A” és „B” komponense keretében egységesen 2014. június hónap 6. napjára.
2014. május 9.
logók a Nemzeti Tehetség Program elszámolásához
Elérhetőek a Nemzeti Tehetség Program keretében előírt elszámolási dokumentumok elkészítéséhez szükséges logók.
2014. május 8.
kitöltési útmutató a 13-HA-01 kódszámú pályázat tartalmi és pénzügyi beszámolójának elkészítéséhez
A tartalmi és pénzügyi beszámoló elkészítéséhez nyújt segítséget ez az oktató videó, amely a Határtalanul! program 13-HA-01 kódszámú pályázati kiírásához kapcsolódóan készült.
2014. május 8.
módosult a számlaösszesítő a Nemzeti Tehetség Program keretében
Módosult az elszámoláshoz szükséges számlaösszesítő adatlap a Nemzeti Tehetség Program felhívásaihoz kapcsolódóan.
2014. május 8.
álláshirdetés: pályázati-pénzügyi referens
Munkatársat keresünk pályázati-pénzügyi referens munkakör betöltésére, határozatlan idejű kormányzati szolgálati jogviszonyba.
2014. május 8.
Határtalanul! a Vajdaságba - Sajtótájékoztató
2014. május 7-én az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és az Emberi Erőforrások Minisztériuma sajtótájékoztatót tartott a Határtalanul! program keretében. Az eseményen Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere köszöntötte és indította útjára a Budapesti Piarista Gimnázium diákjait, akik a programban elnyert pályázati támogatásnak köszönhetően a Vajdaságba utaztak, hogy a zombori gimnazistákkal együttműködve egy kulturális projektet valósítsanak meg.
2014. május 7.
elszámoláshoz szükséges dokumentumok az Integrációs Pedagógiai Rendszer keretében
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy elérhetőek az elszámoláshoz szükséges dokumentumok az Integrációs Pedagógiai Rendszer 2013. évi támogatására kiírt program keretében.
2014. május 7.
döntési listák az Út a diplomához program keretében
Elérhetőek a döntési listák az Út a diplomához – Felsőoktatási esélyteremtő ösztöndíj- és önköltség-támogatási program pályázati kategóriában a 2014. március hónap 26. napjától 2014. április hónap 2. napjáig beérkezett érvényes pályázatok tekintetében.
2014. május 5.
Integrációs Pedagógiai Rendszer
Pályázatot készít az Integrációs Pedagógiai Rendszer aktuális kiírására? Oktatóvideónkkal ebben nyújtunk segítséget. A hátrányos helyzetű gyermekek esélykülönbségeinek kiegyenlítését segítő, több mint 1 milliárd forint keretösszegű kiírásra 2014. május 9-ig nyújthatnak be pályázatot óvodák, illetve köznevelési intézmények fenntartói. A részleteket a pályázati kiírásban találja, amely az alábbi linken elérhető.
2014. április 30.
középiskolai együttműködések Határtalanul!
2014. április 29-én a Határtalanul! program Együttműködés szakképző iskolák között és Együttműködés gimnáziumok között című kiírásai kapcsán szervezett tájékoztató napon vehettek részt az érdeklődők.
2014. április 30.
tájékoztató nap az Integrációs Pedagógiai Rendszer keretében
Tájékoztató napot szervezünk Miskolcon az Integrációs Pedagógiai Rendszer (IPR) 2014. évi pályázati kiírásával kapcsolatosan.
2014. április 29.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
 
Projektjeink
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő