Nemzetiségek támogatása 2014-ben
Kíváncsi, hogy mennyi támogatásban részesültek a Magyarországon élő nemzetiségek? Az alábbi grafikából megtudhatja, hogy az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő közreműködésével mekkora összeg jutott számukra az Emberi Erőforrások Minisztériumának köszönhetően a 2014. évi forrásokból. A legfrissebb adatok szerint, nemzetiségekre bontva láthatja a támogatások megoszlását.
2014. június 12.
átmenetileg nem elérhető a Határtalanul! program telefonos ügyfélszolgálata
Tájékoztatjuk Tisztelt Pályázóinkat, hogy a Határtalanul! program telefonos ügyfélszolgálata átmenetileg nem elérhető.
2014. június 12.
módosult az egyházi egyedi támogatásokhoz kapcsolódó ÁSZF és útmutató
Felhívjuk a Tisztelt Támogatottak figyelmét, hogy módosult az Útmutató, illetve az Általános Szerződési Feltételek dokumentuma az Egyházi támogatások keretében.
2014. június 12.
módosult a Felhatalmazó nyilatkozat az Integrációs Pedagógiai Rendszer keretében
Felhívjuk Tisztelt Pályázóink figyelmét, hogy módosult a Felhatalmazó nyilatkozat az Integrációs Pedagógiai Rendszer keretében.
2014. június 11.
tájékoztató napok a Nemzeti Együttműködési Alap keretében
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztató napokat szervez a Nemzeti Együttműködési Alap keretében meghirdetett 2014. évi normatív pályázati kiírás kapcsán.
2014. június 10.
új pályázati kiírás várható az Útravaló-MACIKA Ösztöndíjprogram keretében
Hamarosan meghirdetésre kerül az Útravaló-MACIKA Ösztöndíjprogram Út a diplomához alprogramjának új, 2014/2015-ös tanévre szóló kiírása. A pályázati felhívás megjelenésének várható időpontja 2014. augusztus első felében várható. Az alábbi közlemény a pályázat előkészítéséhez, a szükséges dokumentumok beszerzéséhez nyújt előzetes segítséget.
2014. június 6.
támogatási szerződéséhez szükséges dokumentumok
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy elérhetőek az Integrációs Pedagógiai Rendszer 2013. évi támogatása elnevezésű program támogatási szerződéséhez kapcsolódó dokumentumai.
2014. június 5.
Zalabai templom - az összetartozás jelképe
Felvidéken minden egyes református templom a magyarság, az összetartozás jelképe, hiszen máshol már szinte nem is lehet magyar szót hallani – hangsúlyozta Ambrus Erika. A Zalabai Egyházközség lelkésze a magyar összetartozás szimbólumaként említette a templomot.
2014. június 4.
videó-sorozat indul a Nemzeti Összetartozás napja alkalmából
Videó-sorozatot indítunk a Nemzeti Összetartozás napja alkalmából, melynek keretében egy-egy kisfilmen keresztül mutatunk be olyan projekteket, amelyek a magyarság, illetve az összetartozás fontosságára helyezték a hangsúlyt. Első állomásunk a felvidéki Zalabai Egyházközség volt.
2014. június 4.
döntési listák az Integrációs Pedagógiai Rendszer keretében
A társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár meghozta döntését az Integrációs Pedagógiai Rendszer 2013. évi támogatása című pályázati kiírás „C” és „D” komponense kapcsán.
2014. június 4.
módosult a pénzügyi elszámolási útmutató a Nemzeti Tehetség Program keretében
Módosult az elszámoláshoz szükséges pénzügyi elszámolási útmutató a Nemzeti Tehetség Program felhívásaihoz kapcsolódóan.
2014. június 3.
módosult a pályázati útmutató a Nemzetiségi támogatások 2014. évi felhívásai keretében
Felhívjuk Tisztelt Pályázóink figyelmét, hogy módosult a 2014. évi nemzetiségi útmutató.
2014. június 3.
gyakran ismételt kérdések
Pályázni szeretne az Óvodafejlesztés program keretén belül? Kérdései vannak a pályázat benyújtásával kapcsolatosan? Tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdések listáját és a pályázati referensek által adott válaszokat.
2014. június 3.
felhívás
Újra lehet pályázni a Nemzeti Együttműködési Alap forrásaira. Ezúttal azok a civil szervezetek pályázhatnak eredményesen, amelyek 2013-ban adományt gyűjtöttek. A támogatásnak mindössze az adományok kimutatása, a számviteli beszámoló letétbe helyezése és a megfelelő pályázat benyújtása a feltétele. A rendelkezésre álló forrás összege csaknem 318 millió forint.
2014. június 2.
módosult a pályázati dokumentáció az Óvodai férőhelyek bővítését célzó beruházások támogatására vonatkozó pályázat kapcsán
Felhívjuk Tisztelt Pályázóink figyelmét, hogy módosult a pályázati dokumentáció az Óvodai férőhelyek bővítését célzó beruházások támogatására kiírt pályázat kapcsán.
2014. május 30.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
 
Projektjeink
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő