befogadási lista az Óvodafejlesztés program keretében
Elérhető az Óvodafejlesztés programhoz kapcsolódó Óvodai férőhelybővítés támogatása című pályázati felhívás érvényes, befogadott pályázati listája.
2014. július 7.
kitöltési útmutató a Nemzetiségi támogatások beszámolójának elkészítéséhez
Az alábbi oktatóvideónkban az Nemzetiségi támogatások tartalmi és pénzügyi beszámolójának elektronikus úton való elkészítéséhez és benyújtásához talál segítséget.
2014. július 3.
álláshirdetés: jogi referens, belső ellenőr
Munkatársat keresünk jogi referens, illetve belső ellenőr munkakör betöltésére, határozatlan idejű kormányzati szolgálati jogviszonyba.
2014. július 2.
ügyfélszolgálat
Július 1. a köztisztviselők és kormánytisztviselők napja. Ebből az alkalomból köszönjük kollégáink munkáját és köszöntünk valamennyi köztisztviselőt és kormánytisztviselőt.
 
Tájékoztatjuk Tisztelt Partnereinket, hogy a munkaszüneti napra tekintettel 2014. július 1-jén (kedden) ügyfélszolgálatunk zárva tart. Szerdán 8 órától az ügyfélszolgálat a megszokott rendben üzemel, újra várjuk kérdéseiket személyesen és telefonon is, az e-mailben érkezett megkereséseket a beérkezés sorrendjében válaszoljuk meg.
2014. június 30.
Határtalanul! program
Az alábbi grafikából megtudhatja, hogy az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő közreműködésével hányan utazhatnak külhoni magyar lakta területekre a  2014/2015-ös tanévben a Határtalanul! program Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek című pályázata kapcsán az Emberi Erőforrások Minisztériumának köszönhetően. A legfrissebb adatok szerint, területekre bontva láthatja a kirándulásokon részt vevő diákok és kísérőik számát, valamint a támogatási összegeket.
2014. június 30.
döntési lista a Határtalanul! program Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek pályázata keretében
Az emberi erőforrások minisztere meghozta döntését a Határtalanul! program Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek címmel kiírt felhívásához kapcsolódóan.
2014. június 25.
Útravaló - MACIKA ösztöndíjprogram
Az Útravaló - MACIKA ösztöndíjprogram elektronikus felületen történő pályázati benyújtásához nyújtunk segítséget pályázata elkészítéséhez ebben az oktatóvideóban.
2014. június 23.
módosult az Út a tudományhoz alprogram szakmai és pénzügyi beszámolója
Módosult az elszámoláshoz szükséges szakmai és pénzügyi beszámoló sablonja az Út a tudományhoz alprogramhoz kapcsolódóan.
2014. június 23.
elszámoláshoz szükséges dokumentumok a Határtalanul! program keretében
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy elérhetőek az elszámoláshoz szükséges dokumentumok a Határtalanul! program 2014. évi Középiskolai diákutaztatási programok című meghívásos pályázat keretében.
2014. június 23.
Nemzeti Együttműködési Alap - tájékoztató napok
Nemzeti Együttműködési Alap keretében 2014. június 2-án meghirdetett pályázati kiírás kapcsán tartott tájékoztató napokat az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő.  A 2014. június 16-án és 17-én megrendezett rendezvények célja az volt, hogy a Támogatáskezelő munkatársai a felhívásban szereplő szakmai, pénzügyi és adminisztratív feltételek bemutatásával, illetve a kérdések megválaszolásával segítséget nyújtsanak a pályázó civil szervezetek számára. 
2014. június 23.
változás a Nemzeti Tehetség Program Tehetségútlevél programjának pályázati dokumentációjában
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy módosult a Nemzeti Tehetség Program Tehetségútlevél Programjának pályázati dokumentációja.
2014. június 20.
beszámolóhoz szükséges dokumentumok a Határtalanul! program keretében
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy az alábbi, beszámolóhoz szükséges dokumentumok érhetőek el a Határtalanul! 2013. évi támogatására kiírt program keretében:
2014. június 20.
Útravaló-MACIKA Ösztöndíjprogram
Az alábbi grafikából megtudhatja, hogy az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő közreműködésével mekkora támogatási összeg jutott az Útravaló-MACIKA Ösztöndíjprogram nyerteseinek a 2013/2014-es tanévben az Emberi Erőforrások Minisztériumának köszönhetően. A legfrissebb adatok szerint, alprogramokra bontva láthatja a támogatást nyert pályázatok megoszlását.
2014. június 18.
kitöltési útmutató az Egyházi támogatások beszámolójának elkészítéséhez
Az alábbi oktatóvideónkban az Egyházi támogatások tartalmi és pénzügyi beszámolójának elektronikus úton való elkészítéséhez és benyújtásához talál segítséget.
2014. június 16.
ügyfélszolgálati változások
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy elérhető az Óvodafejlesztés program ügyfélszolgálata.
2014. június 13.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
 
Projektjeink
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő