döntési listák az Út a diplomához program keretében
Elérhetőek a döntési listák az Út a diplomához – Felsőoktatási esélyteremtő ösztöndíj- és önköltség-támogatási program pályázati kategóriában a 2014. március hónap 26. napjától 2014. április hónap 2. napjáig beérkezett érvényes pályázatok tekintetében.
2014. május 5.
Integrációs Pedagógiai Rendszer
Pályázatot készít az Integrációs Pedagógiai Rendszer aktuális kiírására? Oktatóvideónkkal ebben nyújtunk segítséget. A hátrányos helyzetű gyermekek esélykülönbségeinek kiegyenlítését segítő, több mint 1 milliárd forint keretösszegű kiírásra 2014. május 9-ig nyújthatnak be pályázatot óvodák, illetve köznevelési intézmények fenntartói. A részleteket a pályázati kiírásban találja, amely az alábbi linken elérhető.
2014. április 30.
középiskolai együttműködések Határtalanul!
2014. április 29-én a Határtalanul! program Együttműködés szakképző iskolák között és Együttműködés gimnáziumok között című kiírásai kapcsán szervezett tájékoztató napon vehettek részt az érdeklődők.
2014. április 30.
tájékoztató nap az Integrációs Pedagógiai Rendszer keretében
Tájékoztató napot szervezünk Miskolcon az Integrációs Pedagógiai Rendszer (IPR) 2014. évi pályázati kiírásával kapcsolatosan.
2014. április 29.
beszámolóhoz szükséges dokumentumok a Nemzetiségi támogatások keretében
Elérhetőek a szakmai és pénzügyi beszámoló elkészítéséhez szükséges dokumentumok a Nemzetiségi támogatások 2014. évre vonatkozó pályázataihoz kapcsolódóan.
2014. április 28.
elszámolási dokumentumok a Nemzeti Tehetség Program keretében
Elérhetőek a szakmai és pénzügyi beszámoló elkészítéséhez szükséges dokumentumok a Nemzeti Tehetség Program 2013. évi pályázataihoz kapcsolódóan.
2014. április 28.
szakmai nap az Út a tudományhoz programhoz kapcsolódóan
2014. április 24-én egész napos szakmai találkozón mutatkozhattak be az Útravaló Ösztöndíjprogram Út a tudományhoz alprogramjának a 2013/2014-es tanévben támogatott pályázói és projektjei. 
2014. április 28.
tájékoztató nap az Integrációs Pedagógiai Rendszer keretében
Még két hét áll rendelkezésre az Integrációs Pedagógiai Rendszer keretében meghirdetett 2014. évi pályázati kiírás beadási határidejéig. Eddig több mint százan már megkezdték a pályázatok benyújtását. Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő  munkatársai a pályázatot benyújtani kívánó intézmények, tagintézmények számára tájékoztató napon ismertetik a sikeres pályázatkészítés tudnivalóit, valamint válaszolnak a pályázattal kapcsolatos kérdésekre.
2014. április 24.
módosultak a szerződéskötési dokumentumok az Út a diplomához program keretében
Módosultak a szerződéskötési dokumentumok az Út a diplomához – Felsőoktatási esélyteremtő ösztöndíj- és önköltség-támogatási program keretében kiírt pályázati felhíváshoz kapcsolódóan.
2014. április 24.
befogadási lista a Határtalanul! program keretében
Elérhető a Határtalanul! program Középiskolai diákutaztatási programok című meghívásos pályázatához kapcsolódó érvényes, befogadott pályázatok listája.
2014. április 23.
döntési listák az Út a diplomához program keretében
Elérhetőek a döntési listák az Út a diplomához – Felsőoktatási esélyteremtő ösztöndíj- és önköltség-támogatási program pályázati kategóriában a 2014. február hónap 21. napjától 2014. március hónap 25. napjáig beérkezett érvényes pályázatok tekintetében.
2014. április 22.
benyújtási határidő és meghosszabbított ügyfélszolgálat a Határtalanul! program keretében
Felhívjuk Tisztelt Pályázóink figyelmét, hogy a Határtalanul! program keretében meghirdetett Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek című pályázati kiírás benyújtási határideje 2014. április 22-én éjfélkor lejár.
2014. április 22.
tájékoztató nap Budapesten a Határtalanul! program keretében
Újabb tájékoztató napot szervezünk a Határtalanul! program keretében Budapesten az Együttműködés szakképző iskolák között és az Együttműködés gimnáziumok között című pályázati kiírások kapcsán.
2014. április 18.
elszámolási dokumentumok a Határtalanul! program 2013. évi felhívásai kapcsán
Elérhetőek a Határtalanul! program 2013. évi nyertes projektjeinek tartalmi és pénzügyi elszámolásához szükséges dokumentumok szerződés-módosítást követő aktualizált változatai.
2014. április 17.
dokumentum-minták
Mindössze pár nap maradt a Határtalanul! program Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek című pályázati kiírás 2014. április 22-ei benyújtási határidejéig. A program 2014. évi pályázati felhívásai kapcsán a pályázat beadáskor kötelezően benyújtandó dokumentumok összeállításához dokumentum-minták szemléltetésével nyújtunk segítséget.
2014. április 17.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
Projektjeink
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő