döntési lista a Roma Kultúra program keretében
Az emberi erőforrások minisztere meghozta döntését a roma kulturális események megvalósításának, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételének támogatására kiírt felhíváshoz kapcsolódóan, a 2014. április hónap 13. napjáig beérkezett érvényes pályázatok tekintetében.
2014. augusztus 19.
döntési lista az Út a diplomához alprogram keretében
Elérhető a döntési lista az Út a diplomához – Felsőoktatási esélyteremtő ösztöndíj- és önköltség-támogatási alprogram pályázati kategóriában a 2014. április hónap 7. napjáig beérkezett érvényes pályázatok tekintetében.
2014. augusztus 16.
Drónnal a katasztrófavédelemért
A budapesti Szent Margit Gimnáziumban a kötelező órák mellett számos egyéb lehetőség várja a tehetséges diákokat. Ezek egyike az Indukció Tudományos Diákkör (ITDK), mely egy természettudományos önképzőkör. Az Út a tudományhoz alprogram keretében elnyert támogatás lehetővé tette, hogy a diákkör két tehetséges tanulója megépítsen egy négyrotoros, távirányítható drónt – úgynevezett analisztikai quadcoptert
2014. augusztus 14.
A fal
Az eredetivel mindenben megegyező műemléki megjelenésű, rusztikus téglafal, vasbeton támfal, tetején és a nyugati oldalon pedig szintezett, hegesztett háló típusú kerítés épült a Bogyiszlói Református Egyházközség temploma köré.
2014. augusztus 13.
Nemzeti Együttműködési Alap
Szeretné megtudni, hogy 2012 és 2014 között mennyi támogatás került kifizetésre a Nemzeti Együttműködési Alap program keretében? Az alábbi grafikából megtudhatja, hogy az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő közreműködésével mekkora összeget kaptak a civil szervezetek az Emberi Erőforrások Minisztériumának köszönhetően. A legfrissebb adatok szerint, támogatási típus szerinti megoszlásban láthatja a kiutalt összegeket. Továbbá egy érdekes adat arról, hogy mindez mekkora összeget jelent napi átlagban az első felhívás megjelenése óta eltelt időszakra vetítve.
2014. augusztus 12.
Az üzleti vállalkozás útján - 2. rész
Folytatódtak a műhelymunkák a tatabányai Edutus Főiskolán, ahol a tanulók a Calasanctius Ösztöndíj Alapítvány szervezésében mélyültek el a gazdasági és üzleti világ működésében. Videónk második részében megismerheti azokat a tehetséges diákokat, akik a világ legkülönböző részeiről érkeztek, hogy tanulhassanak.
2014. augusztus 7.
Út a tudományhoz
Az alábbi grafikán láthatja, hogy az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő közreműködésével hány kutatási projekt kapott támogatást a 2013/2014-es tanévben az Út a tudományhoz című pályázat kapcsán az Emberi Erőforrások Minisztériumának köszönhetően. Az összesített adatokból megtudhatja a programokban részt vevő diákok számát, valamint a megítélt támogatási összeget is.
2014. augusztus 7.
Az üzleti vállalkozás útján - 1. rész
2000-ben jött létre Magyarországon a Calasanctius Ösztöndíj Alapítvány, melynek egyik fő tevékenysége ösztöndíjak biztosítása magyarországi diákok Egyesült Államokban történő tanulmányaihoz. Az alapítvány kiemelt programja a 14 éves múltra visszatekintő Ifjúsági Üzleti Program, melynek során a diákok egy hetes tábor keretében sajátíthatják el a gazdasági és üzleti világ működésének alapvetéseit és fejleszthetik kommunikációs, valamint problémamegoldó készségeiket, vállalkozói attitűdjüket.
2014. augusztus 6.
Út a diplomához
Az Út a diplomához - Felsőoktatási esélyteremtő ösztöndíj- és önköltség-támogatási program keretében benyújtandó elszámolások elkészítéséhez nyújt segítséget a most közzétett videó. Pár perces összefoglalónkból megismerheti az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER) a pályázathoz tartozó felületet, a dokumentumok felcsatolásának és a beszámoló benyújtásának módját.
2014. augusztus 5.
Út a felsőoktatásba
Az Útravaló-MACIKA Ösztöndíjprogram Út a felsőoktatásba című esélyegyenlőségi alprogramja keretében benyújtandó elszámolások elkészítéséhez nyújt segítséget a most közzétett videó. Pár perces összefoglalónkból megismerheti az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER) a pályázathoz tartozó felületet, a dokumentumok felcsatolásának és a beszámoló benyújtásának módját.
2014. augusztus 1.
új pályázati felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet Út a diplomához ösztöndíj- és önköltség-támogatási program címmel.
2014. augusztus 1.
elérhetőek a támogatási szerződéshez kapcsolódó dokumentumok
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy elérhetőek A szociális földprogram megvalósításának támogatására elnevezésű program támogatási szerződéséhez kapcsolódó dokumentumai.
2014. július 31.
Háztáji gazdálkodás Szügyön
Alig 1500-an élnek a Nógrád megyei Szügy községben. A roma lakosság részére munkalehetőséget leginkább csak a közmunkaprogramok biztosítanak. Ezelőtt 20-25 évvel volt jellemző a térségben az a fajta háztáji gazdálkodás, amit a Szociális Földprogram Kertkultúra és kisállattartási alprogramjánaksegítségével szeretnének visszaállítani.  
2014. július 31.
Nemzeti Tehetség Program
Az alábbi grafikán az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által lebonyolított Nemzeti Tehetség Program 2014-es felhívásai keretében támogatott pályázatok adatait láthatja. A program keretében a Támogatáskezelő létrejöttétől a mai napig összesen 6 243 pályázat került feldolgozásra és 2 884 projekt részesült támogatásban az Emberi Erőforrások Minisztériumának köszönhetően.
2014. július 30.
módosult a befogadó szervezetek listája
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a tisztelt pályázókat, hogy módosult a befogadó szervezetek felajánlásait tartalmazó adatbázis a Civil szervezetek infrastruktúra támogatásának keretében.
2014. július 29.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
 
Projektjeink
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő