Határidő változás a Nemzeti Tehetség Program keretében
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által
a Nemzeti Tehetség Program keretében 2018. március 22-én meghirdetett nyílt pályázati kiírások 2018. április 21-én lejáró benyújtási határideje egységesen meghosszabbításra került.

A pályázatok benyújtásának módosított határideje: 2018. április 25. 23:59 óra
(A módosítás nem érinti a folyamatos benyújtású pályázatokat).
 
A felhívások a Nemzeti Tehetség Program, Felhívások menüpont alatt, vagy az alábbi linkre kattintva érhetőek el.
2018. április 21.
Döntési lista
 
 
A döntési listák a linkre kattintva elérhetőek.
2018. április 20.
Pályázat beadási határidő
Felhívjuk a tisztelt Pályázók figyelmét, hogy a Határtalanul! program  2018. évi nyílt felhívásaira a határidő – a hétfői pihenőnaptól függetlenül – április 30-a éjfél. Kérjük, ügyeljenek erre a pályázat beadásánál!
2018. április 20.
Beadási határidő módosítás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő értesíti a pályázókat, hogy a Csoóri Sándor Alap program támogatására meghirdetett nyílt kiírások benyújtási határideje egységesen meghosszabbításra került:

Módosított benyújtási határidő: 2018. május 2. 23:59
2018. április 19.
Pályázati felhívás
Az Építőművészet Kollégiuma pályázatot hirdet: hazai és nemzetközi építészeti (város-, táj-, kert-, belsőépítészeti) célok megvalósításának, valamint a magyar kulturális értékek nemzetközi megismertetésének, külföldi forgalmazásának támogatására.
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető
2018. április 19.
Pályázati felhívás
A Színházművészet Kollégiuma meghívásos pályázatot hirdet, amelyre meghívja a POSZF Pécsi Országos Színházi Fesztivál Közhasznú Nonprofit Kft-t.

Pályázati cél: A Pécsi Országos Színházi Fesztivál keretei között megrendezendő „POSZT bemutatja” illetve a „POSZT Fesztivál” rendezvénysorozat megvalósítása
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető.
2018. április 18.
Pályázati felhívás
A Színházművészet Kollégiuma meghívásos pályázatot hirdet, amelyre meghívja a Kaposvári Egyetemet és a Színház- és Filmművészeti Egyetemet.

Pályázati cél: A nemzetközi kapcsolatok építése, konferenciák, vendégjátékok megvalósítása, a képzés során létrejövő, az egyetemet reprezentáló vizsgaprodukciók támogatása
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető.
2018. április 18.
Pályázati felhívás
„KAPCSOLÓDJ BE A KÖZVETÍTÉSBE!”

Az Emberi Erőforrások Minisztere hátrányos helyzetű (elsősorban roma) fiatalok számára, média témában alkotói támogatásra pályázati felhívást tesz közzé.

Pályázati cél: Az alkotói támogatás célja, hogy hátrányos helyzetű/roma fiatalok ismeretet szerezzenek a média világában, hozzájárulva ezzel a fiatal, leendő roma értelmiségi személyes és szakmai fejlődéséhez, az identitásuk megerősítéséhez.
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető.
2018. április 17.
A II. körös döntés pontszámai és a megállapított támogatások összege
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a nemzetiségi önkormányzatokat, hogy a helyi nemzetiségi önkormányzatok 2018. évi feladatalapú támogatásával kapcsolatban a II. körös döntés pontszámai és a megállapított támogatások összege felkerültek az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő honlapjára.
2018. április 16.
Pályázati felhívás
FELHÍVÁS KÖNYVKIADÓKNAK A MÁRAI-PROGRAM VIII. FORDULÓJÁBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

A könyvszakmai projekt célja: a nemzeti kultúrkincs megőrzése, a hazai és a határon túli magyar kiadók által megjelentetett, értéket képviselő könyvek eljuttatása minél több olvasóhoz a hazai és a határon túli könyvtárakon keresztül; az olvasáskultúra fejlesztése.
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető
2018. április 12.
Pályázati felhívás
A Könyvkiadás Kollégiuma meghívásos pályázatot hirdet, amelyre meghívja a Könyvtárellátó Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságot (a továbbiakban KELLO).

Pályázati cél: A nemzeti kultúrkincs megőrzése, a hazai és a határon túli magyar kiadók által megjelentetett értékes könyvek eljuttatása minél több olvasóhoz a hazai és a határon túli könyvtárakon keresztül; az olvasáskultúra fejlesztése; a kortárs magyar szerzők támogatása, megismertetése. Ennek érdekében a KELLO fogadja az NKA Könyvkiadás Kollégiuma felhívására a könyvkiadók által történő regisztrálást könyveikkel, amelynek célja, hogy a Kollégium a kiadók által felajánlott könyvek közül kiválassza azt az 500 címet (250 szépirodalmi, 250 tényirodalmi), amely felkerül a Márai VIII. listára. A Kollégium által később megnevezett könyvtárak a meghatározott keretük összegéig rendelhetnek könyveket.
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető
2018. április 6.
Pályázati felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztere a Római Iskola hagyományának fenntartása érdekében a Római Magyar Akadémia képzőművészeti ösztöndíját újra alapította és a miniszteri keret terhére pályázati felhívást tesz közzé.

Pályázati cél: A magyar képzőművészek számára Rómában lehetőséget biztosítani a szakmai tájékozódásra, a galériák, gyűjtemények és múzeumok megismerésére, szakmai kapcsolatok teremtésére, annak érdekében, hogy Róma és az itáliai kultúra nyújtotta inspiráció elősegítse az ösztöndíjas művészetének tovább gazdagodását.
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető.
2018. április 6.
Határtalanul! program
Tisztelt Pályázók!

A Magyarság Háza által működtetett Mi, Magyarok Látogatóközpont elhelyezése, költözés miatt folyamatban van. Bizonytalan ideig nem tudja látogatóit fogadni.
Amennyiben a 2017.évi pályázatuk beadásakor megjelölték a kiállítást fakultatív programként, úgy egyéb kulturális fakultatív programmal helyettesíthetik.
2018. április 4.
Konyhakerti és kisállattartási szociális földprogram megvalósítása
Tisztelt Pályázók!
 
Elérhető a döntési lista a Szociális Földprogram keretében meghirdetett „Konyhakerti és kisállattartási szociális földprogram megvalósítása" című pályázathoz kapcsolódóan beadott támogatási kérelmek esetében.
 
A felhívás kódja: SZOC-FP-18-KK
 
Az alábbiakban elérhető a döntési lista.
2018. április 4.
Roma kulturális események megvalósításának, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételének támogatására
Tisztelt Pályázók!
 
Döntés született a  „Roma kulturális események megvalósításának, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételének támogatására” pályázati kategóriában.
 
A felhívás kódja: ROM-RKT-18
 
Az alábbiakban elérhető a döntési lista.
2018. április 4.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
 
Projektjeink
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő