EPER belépés
Értesítjük a Tisztelt Felhasználókat,

hogy az EPER és a BURSA Hungarica belépő felülete Mozilla Firefox böngészővel átmenetileg  nem érhető el. Kérjük, hogy a Pályázatkezelő Rendszert Internet Explorerrel szíveskedjenek megnyitni.

A hiba javítása folyamatban van, a kellemetlenség miatt elnézésüket kérjük.
2017. március 6.
GUL-16 kiírás
Értesítjük Tisztelt Pályázóinkat, hogy a Szovjetunióba hurcolt politikai foglyok és kényszermunkások emlékéve alkalmából kiírt, GUL-16 kódjelű pályázat támogatási időszaka, és ennek megfelelően a beszámoló beadási határideje az alábbiak szerint módosult:
•    támogatási időszak: 2016.07.15. – 2017.05.31.
•    a beszámoló benyújtásának végső határideje: 2017.06.30.
 
2017. március 3.
2016. évi Határtalanul program elszámolási útmutatók
Értesítjük tisztelt pályázóinkat, hogy a 2016. évi „Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek” (HAT-16-01), az „Együttműködés szakképző iskolák között” (HAT-16-02), az „Együttműködés gimnáziumok között” (HAT-16-03) és a „Kárpátaljai akcióprogram” (HAT-16-10) nyílt illetve a  „Velencei táborozás” (HAT-16-09) és a
„Diaszpórában és a Kárpát-medencei magyar szórványban élő magyar fiatalok magyarországi kirándulása” (HAT-16-11)  meghívásos pályázati kiírások elszámolási útmutatói folyamatosan frissülnek a Támogatáskezelő honlapján.
 
2017. február 24.
GUL-15 és GUL-16 kiírás
Értesítjük Tisztelt Pályázóinkat, hogy a Szovjetunióba hurcolt politikai foglyok és kényszermunkások emlékéve alkalmából kiírt pályázat nyertesei számára elérhetőek a szakmai beszámoló és pénzügyi elszámolás dokumentumai.
Mind az elektronikusan, mind a papír alapon pályázók e dokumentumok kitöltésével és elküldésével tehetnek eleget beszámolási kötelezettségüknek.
2017. február 24.
Útravaló ösztöndíjprogram - ügyfélszolgálat működése
Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Útravaló Programiroda ügyfélszolgálata 2017. február 27-28-án költözés miatt a szokásosnál nehezebben lesz elérhető.
2017. március 1-én már a megszokott módon állunk az Önök rendelkezésére.

Az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!

Útravaló Programiroda
2017. február 24.
Kiemelt művészeti célok megvalósítása határon túli színházak és táncegyüttesek részére
Döntés született a  „Kiemelt művészeti célok megvalósítása határon túli színházak és táncegyüttesek részére” c. pályázatra vonatkozóan.
 
A döntési lista az alábbiakban elérhető
2017. február 24.
Színházak akadálymentesítési tevékenységének támogatása
Döntési lista született az Emtv. szerinti, 2016. évben meghirdetett meghívásos pályázat színházak akadálymentesítésének támogatására vonatkozóan.
A kuratórium mérlegelte a pályázatok szakmai tartalmát, kidolgozottságát és a költségvetések realitását. Figyelembe vette a 2016. évi kiemelt művészeti célok színházak akadálymentesítése altéma pályázatait bíráló kuratórium támogatási javaslatát, amellyel egyetértésben a rendelkezésre álló keret és a kért támogatás arányaira tekintettel alakította ki támogatási javaslatát.
 
A döntési lista az alábbiakban elérhető
2017. február 21.
Határtalanul! programhoz javasolt fakultatív program
A korábbi szakmai tapasztalatok alapján a Határtalanul! program 2017. nyílt pályázati kiírásai keretében a támogatási időszakban továbbra is látogatható a Magyarság Háza- Mi, Magyarok Látogatóközpont kiállítása.
A kiállítás látogatásának belépő és útiköltsége tervezhető és elszámolható a Határtalanul! program 2017. nyílt pályázatainak terhére:
- HAT-17-01 Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek
- HAT-17-02 Együttműködés szakképző iskolák között
- HAT-17-03 Együttműködés gimnáziumok között
- HAT-17-04 Kárpátaljai akcióprogram

Kérjük, hogy amennyiben lehetőségük van rá, a pályázati programjukba építsék be a Magyarság Háza- Mi, Magyarok Látogatóközpont kiállításának megtekintését.

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
2017. február 20.
A Határtalanul! program pályázói részére
Tisztelt Pályázók!

Az olaszországi buszbaleset szomorú példája kapcsán nyomatékosan kérjük, hogy a Határtalanul! és egyéb pályázatukkal kapcsolatos buszkirándulásuk tervezésekor fokozott figyelmet fordítsanak a biztonságos utazás feltételeinek megteremtésére és biztosítására.
A buszrendelés során javasoljuk, hogy a gépjárművezetők utazási és pihenőideje előzetesen kerüljön meghatározásra és írásban rögzítésre.
Kérjék be a járművet bérbeadó társaság arra vonatkozó jogszerű nyilatkozatát, hogy a jármű és üzemeltetése teljes mértékben megfelel a vonatkozó jogi/műszaki/biztonsági előírásoknak, valamint a jármű vezetője szakmailag felkészült és pihent állapotban kezdi napi munkáját.

A gyermekek és kirándulók érdekében kérjük, hogy fokozottan ügyeljenek a vonatkozó szabályok betartatására!

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
Felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma civil szervezetek számára infrastruktúra támogatást biztosít, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett nyílt igénybejelentési felhívás keretében.
A felhívás célja a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése, a befogadó szervezetek időlegesen rendelkezésre álló szabad infrastrukturális erőforrásainak igénybevétele révén.

A felhívás kódja: IST-17

Az alábbiakban elérhető a felhívás és a kapcsolódó dokumentum.
Általános gyermek és ifjúsági szakértői névjegyzék kialakítása (2017-2018)
Döntés született az „Általános gyermek és ifjúsági szakértői névjegyzék kialakítása (2017-2018)” címen kiírt pályázat nyerteseiről.
 
 
Útravaló Ösztöndíjprogram, Út a diplomához ösztöndíj- és önköltség-támogatási program
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár meghozta döntését az „Útravaló Ösztöndíjprogram, Út a diplomához ösztöndíj- és önköltség-támogatási program” keretében kiírt pályázati kategóriában, a 2016. október 12. napjáig (harmadik beadási szakasz), illetve a 2016. október 31-ig (negyedik beadási szakasz) beérkezett pályázatok tekintetében.

Felhívjuk a Tisztelt Kedvezményezettek figyelmét arra, hogy támogatási jogviszony a Támogatói Okirat kiállításával jön létre. A Támogatáskezelő a támogatási előleg első részét a Támogatói Okirat kiállítását követően utalja át a hallgató FAIR-regisztráció során megadott fizetési számlájára. A Támogatói Okirat kiállításához szükséges feltételekről a Támogatáskezelő külön értesíti a Kedvezményezetteket.
 
A felhívás kódja: UTR-UD-16
 
Az alábbiakban elérhető a döntési lista.
Budapest, 2017. 02. 06
2017. február 6-án került sor a „Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj”
ünnepélyes átadására. Az ösztöndíj a Nemzeti Tehetség Program keretében került meghirdetésre 2016-ban.

Az ünnepségen az Emberi Erőforrások Minisztériuma képviseletében dr. Illés Boglárka - ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár köszöntötte a megjelenteket, majd az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő általános főigazgató helyettesével, dr. Nobilis Mártonnal átadták az emléklapokat az ösztöndíjasoknak.
 
A rendezvényen készült fotókat az alábbi galériában tekinthetik meg:
2017. évi Határtalanul! program felhívásainak országos tájékoztatója
 Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő megjelentette a külhoni magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővülését elősegítő Határtalanul! program 2017. évi nyílt pályázati felhívásait. A Támogatáskezelő 2017. január 31-től tájékoztató napokat szervez a Klebelsberg Központtal együttműködve az ország regionális központjaiban.
A tájékoztató napokon az érdeklődők megismerhetik a sikeres pályázatkészítéssel kapcsolatos gyakorlati tudnivalókat és a pályázatokkal kapcsolatos kérdéseiket is feltehetik.
 
NKA Igazgatósága
Megjelentek az NKA Igazgatósága Fejezeti Kulturális Pályázati Osztálya által bonyolított pályázatokra érkezett döntési listák.
2017. január 16.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
Projektjeink
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő