új felhívás
Új felhívás a Nemzeti Együttműködési Alap keretében – „Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2017.”

Értesítjük a civil szervezeteket, hogy megjelentek az Emberi Erőforrások Minisztériuma által biztosított forrásból, a Nemzeti Együttműködési Alap Kollégiumainak a 2017. évre vonatkozó „Civil szervezetek szakmai programjának támogatása 2017." című szakmai pályázati kiírásai.  A pályázat célja a civil szervezetek szakmai programjainak támogatása.

A korábbi évekhez hasonlóan a pályázatok lebonyolításával kapcsolatos feladatokat az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő látja el.

A pályázatokat legkésőbb 2017. február 1. és 2017. február 7. között, a szakmai pályázati kiírásokban megadott, kollégiumonként eltérő időpontokban az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszeren keresztül (EPER-ben) vagy a Fejlesztéspolitikai Adatbázis és Információs Rendszer Központi Rendszerén keresztül (FAIR-ben) lehet benyújtani.

A felhívások az alábbi linkeken érhetők el: http://www.civil.info.hu/web/nea/palyazatok

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
útmutatók
Értesítjük a helyi nemzetiségi önkormányzatokat, hogy a 2016. évi működési támogatás felhasználásával kapcsolatban benyújtandó beszámoló dokumentációja a mai naptól a honlapunkon elérhető.
új felhívás
Tájékoztatjuk tisztelt pályázóinkat, hogy megjelentek a Határtalanul! program 2017. évi felhívásai. A 2017. augusztus 31-ig benyújtható pályázatok beadási módja jelentősen egyszerűsödött, és a támogatás keretösszege a tavalyihoz képest több, mint a másfélszeresére növekedett.
új felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkársága megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény, valamint az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet alapján meghívásos pályázatot hirdet „ÖRÖKBEFOGADÁSOKKAL A CSALÁDBARÁT ORSZÁGÉRT” címmel.
„Család- és nőszervezetek támogatása”
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkársága megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény, valamint az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet alapján meghívásos pályázatot hirdet „Család- és nőszervezetek támogatása” címmel.
Megjelent az általános gyermek és ifjúsági szakértői névjegyzék kialakítására kiírt pályázat
A pályázat célja azon szakértői kör kiválasztása, amelynek tagjai - eseti szerződés alapján - közreműködnek az Emberi Erőforrások Minisztériuma által gyermek és ifjúságügyi témában megjelentetett pályázatok szakmai értékelésében. A szakértői névjegyzékbe való bekerülés a 2017. február 1. és 2018. december 31. közötti időszakra szól.
Év végi ügyfélfogadási rend az ügyfélszolgálaton
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy ügyfélszolgálata 2016. december 15 – 2017. január 15. között munkanapokon a megszokott munkarendben dolgozik.
Nemzeti Együttműködési Alap Tájékoztató napok
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztató napokat szervez a Nemzeti Együttműködési Alap „Civil szervezetek működési célú támogatása 2017”, című pályázati kiírásaival kapcsolatban.

A tájékoztató napokon megismerhetik a sikeres pályázatkészítéssel kapcsolatos gyakorlati tudnivalókat és a pályázattal kapcsolatos kérdéseiket is feltehetik munkatársainknak.
Új felhívás a Nemzeti Együttműködési Alap keretében – „Civil szervezetek működési célú támogatása 2017.”
Értesítjük a civil szervezeteket, hogy megjelent az Emberi Erőforrások Minisztériuma által biztosított forrásból, a Nemzeti Együttműködési Alap Kollégiumainak a 2017. évre vonatkozó, NEA-17-M jelű „Civil szervezetek működési célú támogatása 2017." című pályázati kiírása.

A pályázat célja a magyar nemzeti civil önszerveződés működésének támogatása, a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásainak kiteljesedésében való segítése, a civil szervezetek működési költségeihez való hozzájárulása és finanszírozása révén.

A korábbi évekhez hasonlóan a pályázatok lebonyolításával kapcsolatos feladatokat az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő látja el.

A NEA-17-M jelű működési kiírás egységes szerkezetben, egy pályázati kiírás keretében jelent meg.

A pályázatokat legkésőbb 2016.01.17 és 2017.01.23 között, a pályázati kiírásban megadott, kollégiumonként eltérő időpontokban, az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszeren keresztül (EPER-ben) vagy a Fejlesztéspolitikai Adatbázis és Információs Rendszer Központi Rendszerén keresztül (FAIR-ben) lehet benyújtani.

A felhívások az alábbi linkeken érhetők el:
http://www.civil.info.hu/web/nea/palyazatok

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
döntési lista
Elérhetőek a döntési listák az Útravaló ÖsztöndíjprogramÚt a középiskolába”, valamint „Út az érettségihez” alprogramjainak keretében meghirdetett, 2016/2017. évre vonatkozó támogatások tekintetében.
Útravaló Ösztöndíjprogram, Út a diplomához ösztöndíj- és önköltség-támogatási program
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy a társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár meghozta döntését az „Útravaló Ösztöndíjprogram, Út a diplomához ösztöndíj- és önköltség-támogatási program” keretében kiírt pályázati kategóriában, a 2016. augusztus 31. napjáig (első beadási szakasz), illetve a 2016. szeptember 21-ig (második beadási szakasz) beérkezett pályázatok tekintetében.

 

Felhívjuk a Tisztelt Kedvezményezettek figyelmét arra, hogy támogatási jogviszony a Támogatói Okirat kiállításával jön létre. A Támogatáskezelő a támogatási előleg első részét a Támogatói Okirat kiállítását követően utalja át a hallgató FAIR-regisztráció során megadott fizetési számlájára. A Támogatói Okirat kiállításához szükséges feltételekről a Támogatáskezelő külön értesíti a Kedvezményezetteket.

 

A felhívás kódja: UTR-UD-16

 
UTR-UD-16 Támogatói Okirat kiállításához szükséges nyilatkozat sablonok
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy az „Útravaló Ösztöndíjprogram, Út a diplomához ösztöndíj- és önköltség-támogatási program” keretében kiírt pályázati kategóriában nyertes pályázatok esetében elérhetővé váltak a Támogatói Okirat kiállításához szükséges nyilatkozat sablonok.

 

A felhívás kódja: UTR-UD-16

 
Nemzeti Kiválóság Program
A 251/2016. (VIII. 24.) Korm. rendelet értelmében a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal 2016. szeptember 1-vel  beolvadásos különválással megszűnt.

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (továbbiakban: EMET) fenntartási időszakban átvette az alábbi projekteket a Közigazgatási és Igazságügyi Hivataltól 2016. augusztus 31-én:

1. TÁMOP 4.2.4 A/1-11/1-2012-0001- Nemzeti Kiválóság Program - Hazai hallgatói, illetve kutatói személyi támogatást biztosító rendszer kidolgozása és működtetése konvergencia program

2. TÁMOP 4.2.4 A/2-11/1-2012-0001- Nemzeti Kiválóság Program - Hazai hallgatói, illetve kutatói személyi támogatást biztosító rendszer kidolgozása és működtetése országos program

A Nemzeti Kiválóság Program pályázatainak fenntartója a továbbiakban az EMET.

Az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott pályázatokhoz kapcsolódóan a fenntartási jelentésekkel kapcsolatos további teendők a Támogatáskezelő honlapján elérhetők.

Az NKPR ügyfélszolgálati email-címe: nemzetikivalosag@emet.gov.hu
EFOP 3.1.4-VEKOP/15 ösztöndíjprogram ügyfélszolgálati elérhetőségei
Az Útravaló Ösztöndíjprogram - EFOP 3.1.4-VEKOP/15 „Út a középiskolába”, valamint „Út az érettségihez” alprogramjaival  kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken keresheti az Emberi Erőforrás Támogatáskezelőt:

 

e-mailben:

utravalo-kozepiskola@emet.gov.hu

utravalo-erettsegi@emet.gov.hu


telefonon:


+36 (1) 309 4418
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
Projektjeink
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő