Pályázati felhívás
A Könyvkiadás Kollégiuma meghívásos pályázatot hirdet, amelyre meghívja a Könyvtárellátó Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaságot (a továbbiakban KELLO).

Pályázati cél: A nemzeti kultúrkincs megőrzése, a hazai és a határon túli magyar kiadók által megjelentetett értékes könyvek eljuttatása minél több olvasóhoz a hazai és a határon túli könyvtárakon keresztül; az olvasáskultúra fejlesztése; a kortárs magyar szerzők támogatása, megismertetése. Ennek érdekében a KELLO fogadja az NKA Könyvkiadás Kollégiuma felhívására a könyvkiadók által történő regisztrálást könyveikkel, amelynek célja, hogy a Kollégium a kiadók által felajánlott könyvek közül kiválassza azt az 500 címet (250 szépirodalmi, 250 tényirodalmi), amely felkerül a Márai VIII. listára. A Kollégium által később megnevezett könyvtárak a meghatározott keretük összegéig rendelhetnek könyveket.
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető
2018. április 6.
Pályázati felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztere a Római Iskola hagyományának fenntartása érdekében a Római Magyar Akadémia képzőművészeti ösztöndíját újra alapította és a miniszteri keret terhére pályázati felhívást tesz közzé.

Pályázati cél: A magyar képzőművészek számára Rómában lehetőséget biztosítani a szakmai tájékozódásra, a galériák, gyűjtemények és múzeumok megismerésére, szakmai kapcsolatok teremtésére, annak érdekében, hogy Róma és az itáliai kultúra nyújtotta inspiráció elősegítse az ösztöndíjas művészetének tovább gazdagodását.
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető.
2018. április 6.
Határtalanul! program
Tisztelt Pályázók!

A Magyarság Háza által működtetett Mi, Magyarok Látogatóközpont elhelyezése, költözés miatt folyamatban van. Bizonytalan ideig nem tudja látogatóit fogadni.
Amennyiben a 2017.évi pályázatuk beadásakor megjelölték a kiállítást fakultatív programként, úgy egyéb kulturális fakultatív programmal helyettesíthetik.
2018. április 4.
Konyhakerti és kisállattartási szociális földprogram megvalósítása
Tisztelt Pályázók!
 
Elérhető a döntési lista a Szociális Földprogram keretében meghirdetett „Konyhakerti és kisállattartási szociális földprogram megvalósítása" című pályázathoz kapcsolódóan beadott támogatási kérelmek esetében.
 
A felhívás kódja: SZOC-FP-18-KK
 
Az alábbiakban elérhető a döntési lista.
2018. április 4.
Roma kulturális események megvalósításának, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételének támogatására
Tisztelt Pályázók!
 
Döntés született a  „Roma kulturális események megvalósításának, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételének támogatására” pályázati kategóriában.
 
A felhívás kódja: ROM-RKT-18
 
Az alábbiakban elérhető a döntési lista.
2018. április 4.
Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása
Megjelent az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyi Államtitkársága új pályázati kiírása: Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása.
 
A pályázat kódja: CSP-CSBM-18

A pályázatok benyújtásának határideje: 2018. június 30.  23.59 óra 
 
A pályázati felhívás és útmutató az alábbi linken vagy a Családpolitikai célú támogatások, Felhívások menüpont alatt érhető el.
2018. április 4.
Pályázati felhívás
AZ ÖSSZMŰVÉSZETI PROGRAMOK KOLLÉGIUMA NYÍLT PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG KREATÍV EURÓPA PROGRAMJÁBAN (2014-2020) RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető
2018. március 28.
Pályázati felhívás
A Könyvkiadás Kollégiuma pályázatot hirdet a könyvkiadási tevékenység 2018. évi megújítására, fejlesztésére, a magyar könyvkultúra jelentős értékeinek létrehozására.
 
 
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető
2018. március 26.
Pályázati felhívás
A Népművészet Kollégiuma nyílt pályázatot hirdet a 2018. évi szakmai tevékenységek támogatására.
 
A pályázati kiírás az alábbiakban elérhető
2018. március 23.
Felhívások a Nemzeti Tehetség Program keretében
Megjelentek a Nemzeti Tehetség Program új, nyílt  pályázati felhívásai!

A Nemzeti Tehetség Program alapvető célja a tehetségsegítés fejlesztése, a tehetségek felismerése, folyamatos támogatás biztosítása a tehetségsegítés minden területén.
A pályázók a Nemzeti Tehetség Program keretében tehetségük jellegének és szintjének megfelelő segítséget kaphatnak képességeik kibontakoztatásához és hasznosulásához.
A program forrásának egyik felét a személyi jövedelemadóból származó egyszázalékos felajánlások teszik ki, ezt a Kormány ugyanakkora támogatással egészíti ki.


Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő a Nemzeti Tehetség Program végrehajtásának 2017-2018. évi cselekvési programja alapján 21 nyílt pályázati kiírást hirdet meg.
 
A felhívások a Nemzeti Tehetség Program, Felhívások menüpont alatt érhetőek el.

2018. március 22.
2018. március 22.
Felhívások a Csoóri Sándor Alap keretében
Megjelentek a Csoóri Sándor Alap új, nyílt pályázati felhívásai!

A Csoóri Sándor Alap alapvető célja a hazai magyar és nemzetiségi, valamint a határon túli magyar néptánc-, népzenei együttesek és népdalkörök, tárgyalkotó népművészeti alkotóközösségek tudásátadásának elősegítése, szakmai munkájának fejlesztése, a közösségek megerősítése.
 
A felhívások a Csoóri Sándor Alap, Felhívások menüpont alatt érhetőek el.

2018. március 22.
2018. március 22.
A testületi ülések dátumának listája és az I. körös értékelés pontszámai
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a nemzetiségi önkormányzatokat, hogy a helyi nemzetiségi önkormányzatok 2018. évi feladatalapú támogatásának megállapításához  a  testületi ülések dátumának listája és az I. körös értékelés pontszámai felkerültek az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő honlapjára.
 
A 2018. évi támogatások listája az alábbiakban elérhető.
2018. március 14.
Karbantartás
Felhívjuk a tisztelt Felhasználók figyelmét,
hogy 2018. március 14-én 18:00 és 21:00 óra között az EPER, BURSA, NKPR, GrantSys és Effector rendszerek technikai okokból nem lesznek elérhetőek.

Megértésüket köszönjük:
Támogatáskezelő
 
2018. március 12.
Nemzeti Tehetség Program: NTP-SZFP-M-17
Tisztelt Pályázók!

Megjelent a Nemzeti Tehetség Program NTP-SZFP-M-17 pályázati kiírásában benyújtott pályázatok döntési listája.

A döntési lista innen letölthető.
2018. március 9.
Pályázati felhívás
Megjelent a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram új pályázati kiírása: Fiatalok a családok évében!
 
A pályázat kódja: IFJ-GY-18-A

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet ifjúsági közösségek és ifjúsági civil szervezetek közösségépítő programsorozatainak támogatására a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram keretében.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2018. április 09.  23.59 óra 
A pályázati felhívás és útmutató a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram, Felhívások menüpont alatt  is elérhető.
2018. március 6.
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
 
Projektjeink
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő