Döntési lista
A döntések az alábbiakban elérhetőek.
2020. június 22.
Döntési lista
Örömmel értesítjük a Pályázókat, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma a „Konyhakerti és kisállattartási szociális földprogram” címen kiírt, SZOC-FP-20-KK kódszámú pályázati kategóriában az Értékelő Bizottság javaslata alapján meghozta döntését.

A döntési listát a Pályázati Felhívás oldalán, valamint az alábbiakban a  "Letölthető" dokumentumok alatt is elérheti.
2020. június 10.
Karbantartási munkák
Felhívjuk a tisztelt felhasználók figyelmét, hogy
2020. június 5. 22:00 óra és 2020. június 6. 22:00 óra között az EMET honlapja, az UKIR és KAB pályázatkezelő rendszerek
tervezett karbantartási munkák miatt nem lesznek elérhetőek.

Szíves türelmüket és megértésüket kérjük és köszönjük:
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
2020. június 5.
Döntési lista
A döntések az alábbiakban elérhetőek.
2020. június 5.
Stipendium Peregrinum Ösztöndíj
Tisztelt Pályázók!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Stipendium Peregrinum Ösztöndíjprogramjának „B” komponensére a Nemzeti Tehetség Központ honlapján található pályázati felületen tudnak pályázni.

Honlap: https://www.nemzetitehetsegkozpont.hu/
Pályázat: https://www.nemzetitehetsegkozpont.hu/stipendium-peregrinum

Sikeres pályázást kívánunk minden jelentkezőnek!
2020. június 4.
EFOP-1.12.1-17-2017-00009
 
Tisztelt Kárpát-medencei civil szervezetek!
 
A „Tematikus együttműködés erősítése az ifjúságügy, egészségügy, közösségfejlesztés és társadalmi felzárkózás terén a Kárpát-medence szomszédos országaival” című felhívás keretein belül megvalósuló, „Lépj át a határaidon!” elnevezésű EFOP-1.12.1-17-2017-00009 azonosító számú projekt keretében létrejött egy, a civil szervezetek együttműködését elősegítő honlap. A honlaphoz kettő aloldal tartozik, egy a Kárpát-medencei régiót felölelő adat-tartalmú civil adatbázis és egy szakértői oldal. A honlap a magyar szervezetek által beadott pályázatok számának növelését és olyan információk átadását tűzte ki célul, amelyek segítségével hozzá tudunk járulni a hazai pályázatok sikerességéhez. Míg a szakértői honlapon olyan hazai és uniós pályázati gyakorlattal rendelkező személyek szerepelnek, kik közvetlen segítséget nyújthatnak a hazai pályázatokkal kapcsolatban.

A civil adatbázis oldal az alábbi linken érhető el: http://szervezetek.lepjat.eu/
A szakértői adatbázis az alábbi linken érhető el: http://szakertok.lepjat.eu/
Amennyiben szeretne első kézből értesülni a Támogatáskezelőnél kezelt hazai pályázatokról illetve aktualitásokról regisztrálja szervezetét az adatbázisunkba.
2020. június 4.
ROMA-NEMZ-TAB-20 pályázati kategória
Tisztelt Kedvezményezettek!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Roma Nemzetiségi Támogatások ROMA-NEMZ-TAB-20 pályázati kategória nyertes pályázói részére a Támogató a hátrányos helyzetű gyerekek táboroztatási lehetőségének minél szélesebb körű megadása érdekében az alábbi döntést hozta:

A ROMA-NEMZ-TAB-20 pályázati kategória esetében a Támogató lehetőséget biztosít arra, hogy a Kedvezményezett az eredetileg tervezett tábor típusát - a Pályázati kiírás 5.8 pontjában meghatározott megítélt és igényelt összeg százalékos arányától függetlenül - napközis táborra módosítsa. 
Amennyiben a Kedvezményezett élni kíván a fenti módosítási lehetőséggel, kérjük azt változás-bejelentés formájában szíveskedjen megtenni  az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet 97. § (1) bekezdése alapján. Kérjük, hogy a módosítási kérelmüket írásban elektronikus formában, az EPER felületén keresztül nyújtsák be.
2020. május 28.
Nyári táborok
Tisztelt Pályázók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az óvodák és bölcsödék újranyitásáról, valamint a nyári táborok megszervezéséről szóló 215/2020. (V.20) Korm. rendelet alapján a Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetésre került "Hazai tematikus, tehetségterületekhez kapcsolódó táborok támogatása" című, NTP-TÁB-20 kódjelű Pályázati kiírás tekintetében 2020. június 16. napjától a gyermek- és ifjusági táborok - napközi és ottalvós szervezésben egyaránt- megtarthatóak.
Felhivjuk szíves figyelműket, hogy a támogatási időszak változatlanul 2020. július 1. és 2021. június 30. közé eső időszak.

 

2020. május 21.
Döntési lista
A döntések az alábbiakban elérhetőek.
2020. május 11.
Előadó-művészeti egyedi többlettámogatás