Felhívás
A Zeneművészet Kollégiuma meghívásos pályázatot hirdet, amelyre meghívja a Besszer Koncert Kft.-t, a 2018. évi Cziffra György Emlékfesztivál megvalósítására.
 
A pályázat az alábbi linken elérhető:
2017. augusztus 21.
Felhívás
A Könyvkiadás Kollégiuma pályázatot hirdet a könyvkiadási tevékenység 2017. évi megújítására, fejlesztésére, a magyar könyvkultúra jelentős értékeinek létrehozására.
 
A pályázat az alábbi linken elérhető:
2017. augusztus 21.
Döntési lista
Értesítjük a Pályázókat, hogy az NKA portálján megjelentek a kiemelt művészeti célok pályázat táncművészeti szervezetek részére,valamint a Határon túli színházak és táncegyüttesek támogatását célzó pályázatok döntési listái.

A döntési listák az alábbiakban elérhetőek.
2017. augusztus 21.
Pályázati kiírás

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghívásos pályázatot hirdet „Kollégium PLUSZ” modellprogram címmel hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére komplex hátránykompenzációs céllal, kollégiumi körülmények között megvalósuló gyermekjóléti prevenciós program támogatására.

 

A felhívás kódja: KOL-PLUSZ-2017

 

A pályázatok kizárólag elektronikus úton nyújthatóak be az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER) 2017. augusztus 10-től.

 

A pályázatok benyújtásának határideje: 2017. szeptember 9. 23:59:00 óra.

 

A pályázati kiírás és az útmutató a Kollégium PLUSZ modellprogram 2017 menüpont alatt, vagy az alábbi linken érhető el.

                                                                                                                                             2017. augusztus 10.

2017. augusztus 10.
Felhívás
Könnyűzene Kollégiuma nyílt pályázatot hirdet értékes, szakmailag magas színvonalú könnyűzenei alkotások létrehozására, azok közönséghez történő eljuttatására, terjesztésére és megörökítésére. 
2017. augusztus 7.
Döntési Lista
A reformáció 500 éves jubileumára készülve a MŰVÉSZETI ÉS ISMERETTERJESZTŐ KÖNYVEK KIADÁSÁNAK TÁMOGATÁSA kategóriában az alábbi döntés született.
2017. augusztus 3.
Felhívás
A Zeneművészet Kollégium címzett meghívásos pályázatot hirdet, amelyre meghívja az Eötvös Zeneművészeti Tehetségsegítő Alapítványt.

2017. augusztus 4.
Kollégiumi döntések
A Kollégiumi döntések az alábbi linken elérhető:
2017. augusztus 4.
Felhívás
A Közművelődés Kollégiuma meghívásos pályázatokat hirdet.
2017. augusztus 2.
Felhívás

A Halmos Béla Program célja a népzenei utánpótlás támogatása, színvonalas népzenei és világzenei produkciók fellépési lehetőségeinek, bel- és külföldi népszerűsítésének elősegítése.

 

2017. augusztus 2.
Döntési Lista

Örömmel értesítjük a Pályázókat, hogy elérhető a döntési lista a Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetett, „A hazai tehetséges, országos versenyeken eredményt elért magyar fiatalok nemzetközi tanulmányi és művészeti versenyeken, a hivatalos magyar csapat nemzetközi tudományos diákolimpiákon, valamint tantárgyi világversenyeken való részvételének támogatására kiírt, nyílt pályázathoz kapcsolódóan.

 

A pályázat kódja: NTP-NTMV-17

2017. augusztus 1.
Döntési Lista

Örömmel értesítjük a Pályázókat, hogy elérhető a döntési lista a Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetett, a Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj nyílt pályázathoz kapcsolódóan.

A pályázat kódja: NTP-NFTÖ-17

A döntési listát az alábbi linken tekinthetik meg

 

2017. augusztus 1.
Felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghívásos pályázatot hirdet a Nem központi fenntartású Egészségfejlesztési Irodák működési célú támogatására.
 
A felhívás kódja: EFIT-17
A támogatási igénylés benyújtásának határideje: 2017. augusztus 27. 23:59 óra
 
A felhívás elektronikus úton nyújtható be az alábbi felületen 2017. július 28-tól:  https://eper.emet.hu/paly/palybelep.aspx
 
A pályázat beadásához előzetes regisztráció szükséges.
Az alábbiakban elérhető a felhívás és az útmutató.
2017. július 28.
|< elejére << előző ( 1 / 61 ) következő >> végére >|
 
 
 
beszedesmult.hu
GULAG - GUPVI hírek az EMET honlapon
NKA Igazgatóság
Ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
Projektjeink
 
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő