átalakulóban a Buddhista Misszió kamaraerdei központja
A Támogatáskezelő közreműködésével, az Egyházi támogatások keretében valósul meg az a több ütemű átalakítás, melyben megújul a Magyarországi Árya Maitreya Mandala Egyházközösség, vagyis Buddhista Misszió kamaraerdei központja.
2014. szeptember 19.
ünnepi állománygyűlés
Második születésnapját ünnepelte az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, mely alkalomból 2014. szeptember 17-én munkatársaink ünnepi állománygyűlésen vettek részt. Csete György Eörs főigazgató beszédében kiemelte a szervezet jelmondatát - "Út a forráshoz" -, hangsúlyozva az intézmény azon célját, hogy ügyfélközpontú munkával a jövőben is utat mutasson az érdeklődőknek a sikeres pályázáshoz.
2014. szeptember 18.
elindult az önkormányzati csatlakozási folyamat
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a tisztelt pályázókat és az önkormányzati partnereket, hogy a Bursa Hungarica Ösztöndíjprogram 2015-ös fordulójában elindult azönkormányzati csatlakozási folyamat. Ennek megfelelően a csatlakozott önkormányzatok listája hetente frissül.  
2014. szeptember 18.
Határtalanul! program
A Határtalanul! program Együttműködés szakképző iskolák között című pályázatának 2014/2015. tanévi nyerteseiről szól mai infografikánk. A jelölt időszakban az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő közreműködésével 5 046 diák és 599 kísérő utazhat és ismerkedhet meg a külhoni magyarsággal az Emberi Erőforrások Minisztériumának köszönhetően. Az utazás során a résztvevők összesen 242 487 kilométert tesznek meg, amekkora távolsággal hatszor megkerülhetnénk a Földet.
2014. szeptember 17.
módosult a felhasználói kézikönyv pályázóknak
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy a Bursa Hungarica 2015-ös pályázati kiírása kapcsán frissült a felhasználói kézikönyv pályázóknak
2014. szeptember 16.
beszámolóhoz szükséges dokumentumok a Határtalanul! program keretében
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy elérhetőek az elszámoláshoz szükséges dokumentumok a Határtalanul! program 2014. évi támogatása keretében.
2014. szeptember 16.
Bursa Hungarica tájékoztató
Az alábbiakban olvashatják tájékoztatónkat a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat kezelésére létrehozott EPER-Bursa rendszerben történő regisztrációval kapcsolatban.
2014. szeptember 16.
Sporttal, egészséges életmóddal a fiatalokért!
Budapesti Diáksport Szövetség (BDSZ) a Nemzeti Együttműködési Alap kiírásai keretében nyert el támogatást. A szövetség a fővárosi általános és középiskolás korú fiatalok tanórán kívüli sportját, mozgását, valamint szabadidős tevékenységét szervezi és irányítja. A BDSZ tevékenységének fő területe a Budapesti Diákolimpiai versenyrendszer működtetése, a versenyprogramban évről évre sokféle kiemelt sportág szerepel. Emellett szerveznek egyéb sportversenyeket, természetjáró programokat a fővárosi iskolásoknak. Pinnyey Richárd a szövetség főtitkára céljaikról, aktuális terveikről is mesélt.
2014. szeptember 16.
Első utazók
A Kalocsai Kunszt József Általános Iskola és a Nagyasszonyunk Köznevelési Intézmény 124 diákja 2014. szeptember 1-jén együtt indult tanulmányi kirándulásra Kalocsáról Erdélybe a Határtalanul! program keretében.
2014. szeptember 15.
az „Út a diplomához” program 75 hallgató továbbtanulását támogatja
Az Út a diplomához elnevezésű, a hátrányos helyzetű fiatalok felsőoktatási esélyteremtő ösztöndíj- és önköltség-támogatási program tavalyi kiírásának első döntési listái 2014. február 14-én jelentek meg az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő honlapján. A pályázat keretében akkor 75 hallgató  összesen  16 186 680 Ft támogatásban részesült – a döntést követően a nyertes pályázók egyikével, a Budapesti Corvinus Egyetemen tanuló Klemencsics Diánával beszélgettünk a pályázattal kapcsolatos tapasztalatairól.
2014. szeptember 12.
Út a tudományhoz projektvideók
Az Útravaló Ösztöndíjprogram Út a tudományhoz alprogramja keretében a 2013/2014. tanévben összesen 26 502 000 forint összegben valósultak meg középiskolai kutatási projektek a természettudományok, a műszaki tudományok és a matematika területén. A program YouTube csatornáján sikeres projektek videó-összefoglalóját tettük közzé.
2014. szeptember 11.
Integrációs Pedagógiai Rendszer
Az alábbi grafikán az Integrációs Pedagógiai Rendszer projektjeihez kapcsolódó információkat láthatja. Leolvasható, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumának köszönhetően mekkora keretösszeg áll rendlekezésre a 2014. évi programokra. Az összesített adatokból megtudhatja, hogy az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő közreműködésével az említett időszakban hány gyermek vehet részt a programban.
2014. szeptember 10.
Művészettel építünk hidat
Jónás JuditMagyar Köztársasági Arany Érdemkereszttel és Domján Edit-díjjal kitüntetett színművész, Cinka Panna Cigány Színház alapítója és vezetője, 1987-ben végzett a Színház és Filmművészeti Főiskola színész szakán. Szakmai tudását azóta már számtalan színházban bizonyította. 1993-ban jött létre a Cinka Panna Cigány Színházat működtető közhasznú alapítvány, melynek célja a cigányság kultúrájának megőrzése, közvetítése, valamint a cigány tehetségek felkutatása.
2014. szeptember 9.
évadnyitó rendezvény
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő a Határtalanul! program keretében a 2014. évi első iskolai csoport indulása alkalmából rendezte meg a program évadnyitó rendezvényét 2014. szeptember 3-án. Videónkban a Támogatáskezelő élő közvetítésének felvételét látják.
2014. szeptember 8.
Bursa Hungarica
Az alábbi bemutatónkban a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat kezelésére szolgáló EPER-Bursa rendszerbe való regisztrációs folyamatot ismerheti meg. 
2014. szeptember 6.
|< elejére << előző ( 1 / 19 ) következő >> végére >|
 
 
 
Határtalanul! a Facebook-on is. Friss hírekért kattintson.
A külhoni iskolai kirándulások 2014-ben is folytatódnak.
Beszámolókhoz szükséges dokumentumok elérhetők.
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
Projektjeink
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő