EPER regisztráció
Oktatóvideónkból az EPER rendszerbe történő személy regisztráció folyamatát ismerheti meg.  
2014. október 20.
telefonos ügyfélszolgálat
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy telefonos ügyfélszolgálata 2014. október 18-án (szombaton) 8:00 és 12:00 óra között várja telefonhívásaikat.
2014. október 17.
Megújuló energia a görög faluban
Beloiannisz Fejér megye egyik legfiatalabb települése. 1950. májusában építették fel az Európában egyedülálló falut a görög polgárháborúból Magyarországra menekülők számára. A több mint 1000 főt számláló településen rendkívül nagy az összhang, a kis falu a görög-magyar barátság jelképévé vált.
2014. október 17.
oktatóvideók és projekttérkép gyorslinkek
Pályázatkészítéshez vagy beszámoló összeállításához van szüksége segítségre? Kíváncsi, hogy milyen projektek valósultak meg az egyes támogatási programok keretében? Oktatóvideóink megtekintésével gyorsan és hatékonyan, akár otthonról is elsajátíthatja az űrlapok kitöltéséhez szükséges tudnivalókat. Projekttérképünk folyamatosan bővül támogatást nyert projektekről szóló összefoglalókkal, videókkal és fotókkal, amelyekből ötleteket meríthet a pályázatkészítéshez. A két felület a mai naptól már gyorslinken is elérhető a honlap bal hasábjából, a programlista alatt, az Oktatóvideók és Projekttérkép kapcsolókra kattintva.
2014. október 17.
döntés az Út a középiskolába és az Út az érettségihez alprogramok keretében
A szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár meghozta döntését az Útravaló-MACIKA Ösztöndíjprogram Út a középiskolába és Út az érettségihez esélyteremtő alprogramok új tanulóiról. 
2014. október 15.
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő 2013-ban több, mint 12 milliárd forint támogatást utalt ki. Ezt az összeget a 48 428 darab feldolgozott támogatási igény nyertes pályázói kapták, tíz különböző pályázati programban. A grafikából kiderül, hogy ez hány pályázatot jelent településenként, illetve hány forint kifizetését percenként. 
2014. október 15.
Esélyt adunk a jövőre
VIII. kerületi önkormányzat is résztvevője a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszernek. A kerületben sok a hátrányos helyzetű diák, kiemelten fontos, hogy ők is esélyt kapjanak a tanulásra. Az ösztöndíjjal az önkormányzat segít az itt élőknek bekerülni a felsőoktatásba. Szilágyi Demeter önkormányzati képviselőt kérdeztük az ösztöndíjrendszerről, a fiatalok lehetőségeiről. 
2014. október 14.
Közös nyelvünk, a zene
JazzArt Közcélú Alapítvány esélyteremtő és közösségépítési céllal pályázott a Roma Kultúra programban. A Jam Session fesztiválsorozat célja a hazai világszínvonalú roma jazz előadások minél szélesebb körű hallgatósághoz történő eljuttatása, a kisebbség kulturális kapacitásában rejlő értékek kihangsúlyozása, fiatal tehetségek támogatása, valamint a jazz műfaj magyarországi népszerűsítése. 
2014. október 13.
Bursa Hungarica
Bemutatónkból a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszerben történő pályázatbeadási folyamatot ismerheti meg. 
2014. október 10.
Út a tudományhoz tájékoztató nap
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztató napot tartott, az Út a tudományhoz alprogram keretében. Az eseményt az érdeklődők élőben követhették honlapunkon. A közvetítés anyaga, valamint a pályázat elkészítését segítő prezentációk elérhetőek honlapunkon, illetve Youtube csatornánkon az alábbi linkekre kattintva. 
2014. október 9.
Nemzeti Tehetség Program
A Nemzeti Tehetség Program A tehetséges fiatalok felkészítését végző, kiváló programmal dolgozó alapfokú művészetoktatási intézmények támogatása kategória 2013-as kiírásának keretén belül az intézmények 52 nyertes pályázatot nyújtottak be és összesen 60 millió forint támogatást kaptak.
2014. október 8.
álláshirdetés: elemző referens
Munkatársat keresünk elemző referens munkakör betöltésére határozatlan idejű kormányzati szolgálati jogviszonyba. 
2014. október 8.
meghosszabbított határidő
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy az Út a tudományhoz alprogram tájékoztató napjára történő regisztráció határideje meghosszabbodott. 
2014. október 7.
Együtt az önellátó gazdálkodás útján
Jászladány társadalmi, gazdasági és infrastrukturális szempontból is elmaradott község, magas a munkanélküliek és szociális segélyből élők száma. A nagyközség hagyományosan a mezőgazdaságból élő település, azonban a háztáji gazdaságok az utóbbi években elsorvadtak. Ennek leküzdésére, idén már ők is részt vesznek a Szociális FöldprogrambanTolvaj Gábor, a program koordinátora mesélt arról, mi hívta náluk életre a programot, milyen volt a fogadtatás és mi lehet a program jövője.
2014. október 7.
IPR Törökszentmiklóson
2013 szeptembere óta a Baptista Szeretetszolgálat a fenntartója a törökszentmiklósi Kölcsey Ferenc Általános Iskolának. Az intézmény közel ötszáz diákja között sok olyan gyermek van, aki hátrányos helyzetű és nem tudott teljesen beilleszkedni egy-egy oktatási intézménybe, azonban tehetséges. Az ő felzárkóztatásukért is pályáztak az Integrációs Pedagógiai Rendszer programban. 
2014. október 6.
|< elejére << előző ( 1 / 21 ) következő >> végére >|
 
 
 
A külhoni iskolai kirándulások 2014-ben is folytatódnak.
Az EPER pályázói felület belépési pontjának elérhetősége megváltozott.
Beszámolókhoz szükséges dokumentumok elérhetők.
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
Projektjeink
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő