Rendszerleállás
Rendszerkarbantartás miatt honlapunk 2014. augusztus 29-én, pénteken 14.00 órától előreláthatólag 18.00 óráig  nem lesz elérhető.  
 
Megértésüket köszönjük!
új pályázati felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdeti a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot:
2014. augusztus 27.
Út a diplomához
Az alábbi grafikánkból megtudhatja, hogy mekkora összeg került megítélésre a 2013/2014. tanévben az  Út a diplomához program keretében. A jelölt időszakra vonatkozóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő közreműködésével 587 nyertes pályázó juthat támogatáshoz az Emberi Erőforrások Minisztériumának köszönhetően.
2014. augusztus 27.
Szemtől-szemben a kutyám és én
A budapesti Piarista Gimnázium 1717 óta működik. Az iskola nemcsak a hívő keresztény élet gyakorlásának, és közösség-teremtő mivoltának köszönheti hírnevét, hanem a különböző országos tanulmányi felméréseken és versenyeken elért előkelő helyezéseknek is.
2014. augusztus 26.
pályázati felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő meghívásos pályázatot hirdet Kárpátaljai iskolák magyarországi utazása címmel a Határtalanul! program keretében.
2014. augusztus 26.
Szakrális-Tér-Nyerés
 
1931 októberében szentelték fel a kőbányai evangélikus templomot. A még napjainkban is modernnek számító épületet Frecska János építész tervezte, mely kiemelkedik művei közül, hisz egy kevésbé historizáló, sokkal merészebb konstrukció, mint ami a harmincas évek építészetét jellemezte. A belső tér a kör alaprajz miatt családias, a sok ablaknak köszönhetően egész nap áramlik be a fény.
2014. augusztus 22.
döntés az Óvodafejlesztés program keretében
Az emberi erőforrások minisztere meghozta döntését az Óvodai férőhelybővítés támogatása című pályázati kategóriában.
2014. augusztus 21.
Tánc és sport
A Bajai Táncsport Egyesület minden nyáron két tábort rendez kezdő-haladó, illetve versenytáncosok részére. Az eseménynek most már évek óta Császártöltés ad otthont. Ezek a táborok nagy mértékben hozzájárulnak az évközi munka sikereihez, ugyanis az intenzív előkészület és felkészülés alapozza meg a következő év versenyein való szereplés eredményességét.
2014. augusztus 19.
döntési listák a Határtalanul! program keretében
Az emberi erőforrások minisztere meghozta döntését a Határtalanul! program Együttműködés szakképző iskolák között és Együttműködés gimnáziumok között címmel kiírt felhívásokhoz kapcsolódóan.
2014. augusztus 19.
döntési lista a Roma Kultúra program keretében
Az emberi erőforrások minisztere meghozta döntését a roma kulturális események megvalósításának, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételének támogatására kiírt felhíváshoz kapcsolódóan, a 2014. április hónap 13. napjáig beérkezett érvényes pályázatok tekintetében.
2014. augusztus 19.
döntési lista az Út a diplomához alprogram keretében
Elérhető a döntési lista az Út a diplomához – Felsőoktatási esélyteremtő ösztöndíj- és önköltség-támogatási alprogram pályázati kategóriában a 2014. április hónap 7. napjáig beérkezett érvényes pályázatok tekintetében.
2014. augusztus 16.
Drónnal a katasztrófavédelemért
A budapesti Szent Margit Gimnáziumban a kötelező órák mellett számos egyéb lehetőség várja a tehetséges diákokat. Ezek egyike az Indukció Tudományos Diákkör (ITDK), mely egy természettudományos önképzőkör. Az Út a tudományhoz alprogram keretében elnyert támogatás lehetővé tette, hogy a diákkör két tehetséges tanulója megépítsen egy négyrotoros, távirányítható drónt – úgynevezett analisztikai quadcoptert
2014. augusztus 14.
A fal
Az eredetivel mindenben megegyező műemléki megjelenésű, rusztikus téglafal, vasbeton támfal, tetején és a nyugati oldalon pedig szintezett, hegesztett háló típusú kerítés épült a Bogyiszlói Református Egyházközség temploma köré.
2014. augusztus 13.
Nemzeti Együttműködési Alap
Szeretné megtudni, hogy 2012 és 2014 között mennyi támogatás került kifizetésre a Nemzeti Együttműködési Alap program keretében? Az alábbi grafikából megtudhatja, hogy az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő közreműködésével mekkora összeget kaptak a civil szervezetek az Emberi Erőforrások Minisztériumának köszönhetően. A legfrissebb adatok szerint, támogatási típus szerinti megoszlásban láthatja a kiutalt összegeket. Továbbá egy érdekes adat arról, hogy mindez mekkora összeget jelent napi átlagban az első felhívás megjelenése óta eltelt időszakra vetítve.
2014. augusztus 12.
Az üzleti vállalkozás útján - 2. rész
Folytatódtak a műhelymunkák a tatabányai Edutus Főiskolán, ahol a tanulók a Calasanctius Ösztöndíj Alapítvány szervezésében mélyültek el a gazdasági és üzleti világ működésében. Videónk második részében megismerheti azokat a tehetséges diákokat, akik a világ legkülönböző részeiről érkeztek, hogy tanulhassanak.
2014. augusztus 7.
|< elejére << előző ( 1 / 17 ) következő >> végére >|
 
 
 
Beszámolókhoz szükséges dokumentumok elérhetők.
A külhoni iskolai kirándulások 2014-ben is folytatódnak.
Hogyan segíthet egy drón a katasztófák megelőzésében? Videónkból kiderül. Kattintson! 
Ünnepélyes kormánytisztviselői esküt tettek munkatársaink.
Határtalanul! a Facebook-on is. Friss hírekért kattintson.
Projektjeink
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő