tájékoztató nap az Integrációs Pedagógiai Rendszer keretében
Még két hét áll rendelkezésre az Integrációs Pedagógiai Rendszer keretében meghirdetett 2014. évi pályázati kiírás beadási határidejéig. Eddig több mint százan már megkezdték a pályázatok benyújtását. Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő  munkatársai a pályázatot benyújtani kívánó intézmények, tagintézmények számára tájékoztató napon ismertetik a sikeres pályázatkészítés tudnivalóit, valamint válaszolnak a pályázattal kapcsolatos kérdésekre.
2014. április 24.
módosultak a szerződéskötési dokumentumok az Út a diplomához program keretében
Módosultak a szerződéskötési dokumentumok az Út a diplomához – Felsőoktatási esélyteremtő ösztöndíj- és önköltség-támogatási program keretében kiírt pályázati felhíváshoz kapcsolódóan.
2014. április 24.
befogadási lista a Határtalanul! program keretében
Elérhető a Határtalanul! program Középiskolai diákutaztatási programok című meghívásos pályázatához kapcsolódó érvényes, befogadott pályázatok listája.
2014. április 23.
döntési listák az Út a diplomához program keretében
Elérhetőek a döntési listák az Út a diplomához – Felsőoktatási esélyteremtő ösztöndíj- és önköltség-támogatási program pályázati kategóriában a 2014. február hónap 21. napjától 2014. március hónap 25. napjáig beérkezett érvényes pályázatok tekintetében.
2014. április 22.
benyújtási határidő és meghosszabbított ügyfélszolgálat a Határtalanul! program keretében
Felhívjuk Tisztelt Pályázóink figyelmét, hogy a Határtalanul! program keretében meghirdetett Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek című pályázati kiírás benyújtási határideje 2014. április 22-én éjfélkor lejár.
2014. április 22.
tájékoztató nap Budapesten a Határtalanul! program keretében
Újabb tájékoztató napot szervezünk a Határtalanul! program keretében Budapesten az Együttműködés szakképző iskolák között és az Együttműködés gimnáziumok között című pályázati kiírások kapcsán.
2014. április 18.
elszámolási dokumentumok a Határtalanul! program 2013. évi felhívásai kapcsán
Elérhetőek a Határtalanul! program 2013. évi nyertes projektjeinek tartalmi és pénzügyi elszámolásához szükséges dokumentumok szerződés-módosítást követő aktualizált változatai.
2014. április 17.
dokumentum-minták
Mindössze pár nap maradt a Határtalanul! program Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek című pályázati kiírás 2014. április 22-ei benyújtási határidejéig. A program 2014. évi pályázati felhívásai kapcsán a pályázat beadáskor kötelezően benyújtandó dokumentumok összeállításához dokumentum-minták szemléltetésével nyújtunk segítséget.
2014. április 17.
megújult ügyfélszolgálati elérhetőségek
Pályázni szeretne? Kérdése van? Tájékozódjon megújult ügyfélszolgálati elérhetőségeinken.
2014. április 14.
a Határtalanul! bemutatkozik az ország nagyvárosaiban is
A Támogatáskezelő az április 1-jén Budapesten megrendezett tájékoztató nap után a hónap folyamán számos vidéki nagyvárosban is várja a Határtalanul! program iránt érdeklődő pályázókat. 
2014. április 8.
további tájékoztató napok a Határtalanul! program keretében
Hamarosan Kaposváron, Szombathelyen, Zalaegerszegen, Székesfehérváron és Veszprémben is tájékoztató napot tart az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő a Határtalanul! program keretében meghirdetett 2014. évi Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek, Együttműködés szakképző iskolák között és az Együttműködés gimnáziumok között elnevezésű pályázati kiírások kapcsán.
2014. április 7.
új pályázati felhívás
Az Integrációs Pedagógiai Rendszer keretében új felhívást hirdetünk önkormányzati fenntartású óvodák és nem állami, nem önkormányzati fenntartású nevelési, oktatási intézmények részére.
2014. április 7.
döntési listák az Út a diplomához program keretében
Elérhetőek a döntési listák az Út a diplomához – Felsőoktatási esélyteremtő ösztöndíj- és önköltség-támogatási program pályázati kategóriában a 2014. január hó 31. napjától 2014. február hó 20. napjáig beérkezett érvényes pályázatok tekintetében.
2014. április 4.
meghívó a Határtalanul! program tájékoztató napjaira
Csete György Eörs, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő főigazgatója személyesen hívja a pályázókat a Határtalanul! program tájékoztató napjaira országszerte. Az érdeklődők a rendezvényeken plusz információkhoz juthatnak és informálódhatnak a sikeres pályázatkészítés tudnivalóiról. A tájékoztató napok további helyszíneiről a honlapunkon tájékozódhat.
2014. április 4.
döntési listák a Nemzeti Tehetség Program keretében
Elérhetőek a döntési listák a Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetett 2013. évi pályázati kiírásokhoz kapcsolódóan.
2014. április 3.
|< elejére << előző ( 1 / 11 ) következő >> végére >|
 
 
 
A külhoni iskolai kirándulások 2014-ben is folytatódnak.
Beszámolókhoz szükséges dokumentumok elérhetők.
Határtalanul! a Facebook-on is. Friss hírekért kattintson.
Legfrissebb pályázati hírek a Támogatáskezelő Facebook oldalán. Csatlakozzon!
Tájékoztató napok országszerte. Jelentkezzen!
Projektjeink
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő