az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő székhelye
 
Budapest V. kerületének, Lipótvárosnak egyik 1898-ban épült palotája a székhelye az Emberi Erőforrás Támogatáskezelőnek.  A kétemeletes, belsőudvaros palotát Csillag Béláné Geiger Flóra birtokosnő építtette abban az időszakban, amely Budapest világvárossá fejlődésének korszaka volt. 
2014. október 2.
álláshirdetés: pályázati-pénzügyi referens, pénzügyi referens
Munkatársat keresünk pályázati-pénzügyi referens és pénzügyi referens munkakör betöltésére határozatlan idejű kormányzati szolgálati jogviszonyba.
2014. október 1.
lejár az önkormányzati csatlakozási határidő
Tájékoztatjuk tisztelt önkormányzati partnereinket, hogy a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázathoz történő csatlakozás határideje a mai napon éjfélkor lejár. Kérjük, hogy csatlakozási szándékuk esetén az EPER-BURSA rendszer önkormányzati felületén http://www.eper.hu/eperbursa/Onk/TOnkBelep.aspx töltsék ki és véglegesítsék az önkormányzati Csatlakozási nyilatkozatot és adják postára még a mai napon. 
2014. október 1.
Bursa Hungarica
Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2014-es fordulójáról szól mai infografikánk. Látható, hogy a jelölt időszakban hány megyei és települési önkormányzat csatlakozott a programhoz, mekkora a támogatottak létszáma a felsőoktatási hallgatók között, illetve mennyien kaptak támogatást a felsőoktatási tanulmányaikat most kezdők közül. Megtudhatja az intézményi és önkormányzati támogatások összegét is, valamint a végén egy érdekes adat a 2013-2014. tanév II. félévében kiutalt teljes önkormányzati ösztöndíjrész összegéről és a hallgatók létszámáról. 
2014. október 1.
módosult a befogadó szervezetek listája
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a tisztelt pályázókat, hogy módosult a befogadó szervezetek felajánlásait tartalmazó adatbázis a Civil szervezetek infrastruktúra támogatásának keretében.
2014. október 1.
EPER belépési pont
Ismételten felhívjuk pályázóink figyelmét, hogy az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer (EPER) Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által kezelt támogatási konstrukcióihoz használt pályázói felület belépési pontjának elérhetősége 2014. július 22-én megváltozott:
 
 
Minden más  – így a korábbi – linken történő belépés eltérő EPER rendszerbe vezet, nem találhatóak meg benne a Támogatáskezelő lebonyolításában megvalósuló programok, illetve az ott történő pályázói regisztrációk/módosítások a Támogatáskezelő által kezelt programok esetében nem jelennek meg.
2014. szeptember 30.
Közös múlt, közös jövő
A budapesti Than Károly Ökoiskola Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola évek óta részt vesz a Határtalanul! programban. Vajdasági testvériskolájukhoz utaznak minden tavasszal, a műszaki iskolába Adára, az észak-bánsági körzetbe. Az idei pályázat keretein belül együtt valósítják meg „Közös múlt, közös jövő” cimű projektjüket. Papp Péterrel a pályázat felelősével kinti tapasztalataikról, élményeikről és a magyar identitásról is beszélgettünk. 
2014. szeptember 30.
Döntés az Út a középiskolába és az Út az érettségihez alprogramokhoz kapcsolódóan
A szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár meghozta döntését az Útravaló-MACIKA Ösztöndíjprogram Út a középiskolába és Út az érettségihez esélyteremtő alprogramok előző tanévben ösztöndíjjal rendelkező tanulói közül a 2014/2015. tanévben is továbbfutó ösztöndíjra jogosult tanulóiról.
2014. szeptember 30.
3D, avagy amikor a hegy megy Mohamedhez
A budapesti Pataky István Híradásipari és Informatikai Szakközépiskola képzésének egyik szakterülete a híradástechnika. Az iskola célja, hogy a tőlük kikerült diákok gyakorlati szakemberekké is váljanak. Ezért is pályáztak az Út a tudományhoz programban. 
2014. szeptember 29.
Bursa Hungarica
 
Alábbi oktatóvideónkban a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszerhez történő települési önkormányzati csatlakozási folyamatot ismerheti meg. 
2014. szeptember 26.
lány a hang mögött
A Nemzeti Tehetség Program egyik felhívását olvasva úgy dönt, pályázatot nyújt be az Emberi Erőforrás Támogatáskezelőhöz. A pályázat kidolgozásánál azonban újabb és újabb kérdései merülnek fel, amelyekre hiába keresi egyedül a választ. Mit tegyen ilyenkor? A legjobb, ha előveszi a telefonját és felhívja az ügyfélszolgálatot.
2014. szeptember 25.
Gyerekesély program
A TÁMOP 5.2.1 „A Gyerekesély program országos kiterjesztésének szakmai-módszertani megalapozása és a program kísérése” című kiemelt projekt keretében a 2013-2014. közötti időszakban az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő közreműködésével 139 képzés, 64 szakmai rendezvény, és több mint 100 gyerekház szakmai felügyelete valósult meg. Infografikánkból azt is megtudhatja, hogy munkatársaink összesen 850 000 kilométert utaztak munkájuk során, és 23 kistérségben nyújtanak szakmai-módszertani támogatást.
2014. szeptember 24.
Hittel és megújuló energiával a jövő nemzedékéért
Beloiannisz a hazai görög nemzetiség tagjai által lakott falu. Ortodox temploma 1996-ban épült, melynek alsó szintjét többek között hitoktatásra, családi összejövetelekre, kórus próbákra használja a közösség. Az energiaköltségek jelentős emelkedése arra ösztönözte az egyházat, hogy az „Egyházi épített örökség védelme és egyéb beruházások” előirányzat keretében támogatást igényeljen, és bevezesse a megújuló energiaforrásokat. A projekt megvalósulásával a szervezők az ifjúság öntudatos, természetbaráti nevelésére is hangsúlyt fektettek. Fuzek Boris atyával, a Konstantinápolyi Egyetemes Patriarchátus Magyarországi Orthodox Exarchátusának papjával beszélgettünk.
2014. szeptember 23.
Megújult a domonyi evangélikus templom orgonája
A Domonyi Evangélikus Egyházközség egymanuálos, klasszicista orgonáját 1890-ben építette ifj. Bakos Károly, ceglédi orgonaépítő mester. A hangszer megsínylette elmúlt több, mint százhúsz évét, így a gyülekezet tavaly elindította annak restaurációját.
2014. szeptember 22.
új pályázati felhívás
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő a 2014/2015. tanévre nyílt pályázatot hirdet az Útravaló Ösztöndíjprogram Út a tudományhoz alprogramjában való részvételre.
2014. szeptember 22.
|< elejére << előző ( 1 / 20 ) következő >> végére >|
 
 
 
Beszámolókhoz szükséges dokumentumok elérhetők.
Az EPER pályázói felület belépési pontjának elérhetősége megváltozott.
Határtalanul! a Facebook-on is. Friss hírekért kattintson.
ut_tudomanyhoz
youtube_csatorna
kitolto
Projektjeink
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő