Nemzeti Tehetség Program
Az alábbi grafikán az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által lebonyolított Nemzeti Tehetség Program 2014-es felhívásai keretében támogatott pályázatok adatait láthatja. A program keretében a Támogatáskezelő létrejöttétől a mai napig összesen 6 243 pályázat került feldolgozásra és 2 884 projekt részesült támogatásban az Emberi Erőforrások Minisztériumának köszönhetően.
2014. július 30.
módosult a befogadó szervezetek listája
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztatja a tisztelt pályázókat, hogy módosult a befogadó szervezetek felajánlásait tartalmazó adatbázis a Civil szervezetek infrastruktúra támogatásának keretében.
2014. július 29.
Sváb hagyományőrzés Zsámbékon
„Ha elfeledjük hagyományainkat, lyuk keletkezik az időn, melyen elpereg a múlt...” - ennek szellemében alakult meg a Lochberg Tánccsoport és Ifjúsági Kulturális Egyesület 2004-ben. Az itt élt svábok leszármazottaiból álló csoport fő feladata a zsámbéki hagyományok ápolása.
2014. július 29.
kitöltési útmutató a Szociális Földprogram keretében benyújtandó beszámoló elkészítéséhez
Beszámolót készít a Szociális Földprogram keretében? Következő oktatóvideónkban a tartalmi és pénzügyi beszámoló elektronikus úton való elkészítéséhez nyújtunk segítséget a Szociális Földprogram 2013. évi pályázata kapcsán.
2014. július 25.
kitöltési útmutató a Roma Kultúra program keretében benyújtandó beszámoló elkészítéséhez
  
Az alábbi oktatóvideónkban a Roma Kultúra program, roma kulturális események megvalósításának, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételének támogatására kiírt 2013. évi pályázat tartalmi és pénzügyi beszámolójának elektronikus úton való elkészítéséhez és benyújtásához talál segítséget.
2014. július 23.
Megújul az Újpesti Egek Királynéja Főplébánia
Sok-sok év eltelt azóta, hogy az 1800-as évek derekán Illek Vince lelkész átvette az első paplakot Újpesten. Történelmi korok jöttek-mentek, a környék képe is átalakult. A plébániát sem kerülték el a változások - költözések, térrendezés, állagromlás után most végre megoldódik az épület sorsa.
2014. július 18.
Szociális Földprogram
Érdeklődik a Szociális Földprogram támogatási adatai iránt? Az alábbi grafikából megtudhatja, hogy az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő közreműködésével a Szociális Földprogram keretében mekkora támogatási összeget ítéltek meg a pályázóknak az Emberi Erőforrások Minisztériumának köszönhetően. A legfrissebb adatok szerint, A, B, és C komponensekre lebontva láthatja a 2014-ben meghirdetett programban nyertes projektek támogatási összegeit.
2014. július 18.
Út a tudományhoz
Honlapunkon videó-sorozatot indítunk a Támogatáskezelő közreműködésével megvalósuló támogatási projektek jó gyakorlatairól.
2014. július 14.
döntési listák a Szociális Földprogram keretében
Az emberi erőforrások minisztere meghozta döntését a Szociális földprogram megvalósításának támogatására elnevezésű pályázati program keretében.
2014. július 11.
álláshirdetés: projektmenedzser
Munkatársat keresünk projektmenedzser munkakör betöltésére a TÁMOP 5.2.1. Gyerekesély Projekt keretében, határozatlan idejű munkaviszonyba.
2014. július 11.
Közszolgálati Tisztviselők Napja a Támogatáskezelőnél
A Közszolgálati Tisztviselők Napja alkalmából szervezett rendezvényen vettek részt munkatársaink 2014. július 7-én.
 
A rendezvényen Csete György Eörs, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő főigazgatója értékelte a szervezet elmúlt félévének eredményeit, majd Hivatalunk munkatársai ünnepélyes kormánytisztviselői esküt tettek. Az ünnepség végén emléklapok átadására került sor az eskütétel alkalmából.
2014. július 7.
befogadási lista az Óvodafejlesztés program keretében
Elérhető az Óvodafejlesztés programhoz kapcsolódó Óvodai férőhelybővítés támogatása című pályázati felhívás érvényes, befogadott pályázati listája.
2014. július 7.
kitöltési útmutató a Nemzetiségi támogatások beszámolójának elkészítéséhez
Az alábbi oktatóvideónkban az Nemzetiségi támogatások tartalmi és pénzügyi beszámolójának elektronikus úton való elkészítéséhez és benyújtásához talál segítséget.
2014. július 3.
álláshirdetés: jogi referens, belső ellenőr
Munkatársat keresünk jogi referens, illetve belső ellenőr munkakör betöltésére, határozatlan idejű kormányzati szolgálati jogviszonyba.
2014. július 2.
ügyfélszolgálat
Július 1. a köztisztviselők és kormánytisztviselők napja. Ebből az alkalomból köszönjük kollégáink munkáját és köszöntünk valamennyi köztisztviselőt és kormánytisztviselőt.
 
Tájékoztatjuk Tisztelt Partnereinket, hogy a munkaszüneti napra tekintettel 2014. július 1-jén (kedden) ügyfélszolgálatunk zárva tart. Szerdán 8 órától az ügyfélszolgálat a megszokott rendben üzemel, újra várjuk kérdéseiket személyesen és telefonon is, az e-mailben érkezett megkereséseket a beérkezés sorrendjében válaszoljuk meg.
2014. június 30.
|< elejére << előző ( 1 / 16 ) következő >> végére >|
 
 
 
Beszámolókhoz szükséges dokumentumok elérhetők.
A külhoni iskolai kirándulások 2014-ben is folytatódnak.
Miniszteri sajtótájékoztató Balog Zoltánnal a Határtalanul! program kapcsán.
Mi köze a lisztnek és a kakaópornak a csillagászathoz? Itt megtudhatja. Kattintson!
Szakmai nap az Út a tudományhoz program kapcsán.
Projektjeink
 
 
 
nca
Kapcsolódó oldalak
 
© 2013. Emberi Erőforrás Támogatáskezelő